петък, 2 септември 2011 г.

НИТ ради на 'магично огледало "за сурфовање Купатило

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jI-dYnAKUsY/NYT-Working-On-Magic-Mirror-For-Bathroom-Surfing:
МрСеб пише "Ако је Нев Иорк Тимес за истраживање и развој лабораторија има своје зле начин, ускоро ћете бити у могућности да престанете да узимате ваш мобилни рачунар избора у купатило - и користити 'магично огледало", уместо у просеку трошимо сат. купатило сваки дан, и магично огледало - што је изграђен од огледала "података носи", Мицрософт Кинецт и здрав грумен од генијалности - је дизајниран да искористи то време тако што вам сурфовати интернетом и повећати Њујорку пута "приходе од реклама."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Извештај: Интел Килл МееГо развој "Привремено"

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qrEXemwWYSU/:
intel-meego

То је тешко окружење тамо за оперативни систем. Али, мало је порастао на врху ланца исхране - најочигледније иОС и Андроид. И на самом дну, као што су сирочад и угрожена беба бизона, седи МееГо.

Нокиа је већ побегао из сагоревања платформу, али сада је једини преостали родитељ, Интел-а, је наводно одлучио да привремено прекине развој МееГо. Али за платформу са једва било вучу и релативно слаба портфолио уређаја, привремено би врло брзо претворити у вечно.

И тако споро смрти МееГо почиње.

ДигиТимес ' извори кажу да ће Интел уместо првенствено фокусирају на хардвер, и планира да пар својих производа са било Виндовс Пхоне 7 или Андроид идуће године. Наравно, Интел је одбио да коментарише са стандардним Бут Интел рекао да "остаје посвећена МееГо и да ће наставити да раде са заједницом да се развија и помогне задовољи потребе" не коментарише спекулације индустрији или гласине. " купцима и крајњим корисницима са отвореног изворног кода. "

Чини се чудним да би Интел "не коментарише спекулације", само да оспори гласине у истом даху. Што се тиче платформе иду, МееГо је заправо изненађујуће паметан мало ОС и можда још увек имају мало живота у њему још увек. Али, ако Интел хајде да то седети скрштених руку, "привремено", или на други начин, то ће бити мртав и сахрањен пре него што ви то знате.

Мало мање од годину дана након МееГо покренуо, Интел је обећао да је "не диода на МееГо", упркос чињеници да партнери Нокиа постао растројен. Ипак, нека врста видео ово долази. Интел не неопходно МееГо, као Андроид и Виндовс Мобиле су већ подржане од стране компаније.


Компанија:
ИНТЕЛ
Лансирање Датум:
1968
ИПО:
НАСДАК: ИНТЦ

Интел је најпознатији по производњи микропроцесора наћи у многим персоналним рачунарима. Компанија такође чини низ других хардверских, укључујући мрежне картице, матичне плоче и графичке чипове ....

Сазнајте више

Самсунг извршни директор, "не желимо ХП смећа" - или тако нешто

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/F_3Bg-jtMD8/:
samjack

Будућност вебОС је мало мање неизвестан сада да је Самсунг-ов ЦЕО, Чои Џи Сунга, ухватио гласине о куповини ХП вебОС пословање манжетне, смејали у лице а затим хладно избоден гласина у срцу.

Чои, у одговору на питање извештаја о недавном извештају аналитичара, изјавио : "То није у реду да се стицање оперативни систем постаје моде" и да је Самсунг ће "никада" следе такав договор.

После ХП је најавио да је излазак из вебОС хардвера игру, неколико аналитичар објавио извештаје који указују да је неколико кључних играча су заинтересовани за брање горе пао оперативни систем. Ови извештаји ставио Самсунг као главни купац , али то очигледно није случај. Осим тога, док ХП убио своју вебОС хардвер поделе, компанија не напушта развој софтвера - још. У ствари, ако ХП окреће од своје ПЦ-бизниса, овај нови створена компанија могла оживети ТоуцхПад заједно са другим вебОС хардверских уређаја.

Самсунг је уместо тога фокусира на изградњу своје Бада ОС-а, што многи од наших Коментатори истакао је у оригинални пост о тој теми. Компанија управо избацио три нове Бада телефона ове недеље , укључујући и један са НФЦ-способности. Директор Чои у суштини потврдио да је Андроид и Бада је Самсунг будућност, а не купују из друге руке оперативни систем.

Али са Самсунг ван слике, ако ХП је тражио да растерећење вебОС, не постоји много компанија је остало да ради са палим банера Палм је. ХТЦ чврсто укорењене са Андроид, компанија РИМ се развија нову генерацију БлацкБерри смарт телефона око КНКС платформе, Самсунг ће ускоро бити у власништву Гоогле-а, и Нокиа је уносан уговор са компанијом Мицрософт. Ко је остало? Можда ТИГЕР ЕЛЕЦТРОНИЦС ће купити вебОС и римејк Гаме.цом преносив. Ја бих га купи.



Мобее представио Магиц Нумпад за чаробну трацкпад, Сјајни прашина нису укључени

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/mobee-intros-magic-numpad-for-your-magic-trackpad-glittery-dust/:
Да ли је чин анализирање бројева свакодневни задатак за вас, и да ли користите Магиц Трацкпад? Па, ако стварно тастера или калкулатор / миша хибридни једноставно нису магичне довољно за вас, онда Мобее чаробна Нумпад може само да буде. Упркос свом имену, Нумпад је $ 29 сет филмова који вам омогућава да претвори своју Трацкпад у једну од три нумеричке "тастатура" распореда, са софтвером за омогућавање на екрану калкулатора и постављању макроа. Додавање Спленда на јагоде, такође ћете добити комплет за чишћење и брисање маркера да бисте прилагодили филмова још даље. Ако на левој страни вашег мозга је лупање узбуђења, Чаробна Нумпад је на располагању за унапред наручити сада и требало би да брод дође у октобру.

Наставити читање Мобее представио Магична Нумпад за чаробну трацкпад, Сјајни прашина нису укључени

Мобее представио Магиц Нумпад за чаробну трацкпад, Сјајни прашина нису укључени првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 08:43:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Мобее Технологија | Емаил тхис | Цомментс

Вонаге покреће Андроид апликација за бесплатно међународне позиве, још увек не услуге Бродо Асоги

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/vonage-launches-android-app-for-free-international-calling-stil/:
Баш на време за рођендан Танте Лулу је у Гстаад , Вонаге покренуо екстензија апликација за бесплатно дуго растојање зовете из вашег Андроид телефон. Са куицк довнлоад, носталгични родбина може уклопити у постојеће Вонаге ВоИП услуге од Гоогле-погон телефон глобално позив без стетан до ужасно скупо додатне мобилне оптужби. Цака? То захтева ВоИП међународних позива плана пре него што почнете бирање пријатеља широм света. Такође, цене је предмет вашег постојећег плана позив и то не подржава слање порука као и неке друге сличне апликације, укључујући и Фринг и Вибер . За постојеће кориснике Вонаге, сигурно је слатка додао функцију, остављајући вас није изговор, али да позове тетка Лулу.

[Хвала, Вал]

Вонаге покреће Андроид апликација за бесплатно међународне позиве, још увек нема услуга да Бродо Асоги првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 09:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

Јабра Блуетоотх слушалице спорт вам омогућује да радите цонцаллс Бутина мастер Дурнинг

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/jabra-sport-bluetooth-headset-lets-you-work-the-thigh-master-dur/:
Ако кришом носиш спандекс бицикл гаћице испод своје одело за он-тхе-фли тренинзима између конференцијске позиве, онда можда Јабра је нови спорт Блуетоотх слушалице за вас. Наравно да вам омогућава да одговорите на позиве, али оно што је хладњак је уграђен ФМ радио и А2ДП технологија за бежично повезивање са МП3 плејер - тврде да су први слушалице за руковање оба. Компанија је такође бацио у бесплатно преузимање Ендомондо Спортс Трацкер за иПхоне, Андроид или БлацкБерри - што је врста као што је Нике + апликацију , за праћење ради и давање брзину и растојање исправке. Овај уређај $ 99 је подржан од стране Спринт, Аппле и Т-Мобиле, и биће доступан негде у септембру, заједно са каблом верзијом, пригодно названог Јабра Спорт-Пругаст, за 69 долара. Спремите се да отргне те панталоне од вуне и проверите пуне односе с јавношћу, након паузе.

Наставити читање Јабра спорт Блуетоотх слушалица омогућава вам да посао цонцаллс Бутина мастер Дурнинг

Јабра Блуетоотх слушалице спорт вам омогућује да радите Бутина мастер Дурнинг цонцаллс првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 09:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Јабра | Емаил тхис | Цомментс

Старост пристрасност у ИТ: реалност иза Гласине

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sy_EBmKm14g/Age-Bias-In-IT-the-Reality-Behind-the-Rumors:
ЦВмике пише "Да ли је хигх-тецх стварно да тешко на старији радници, или су једноставно не вуче њихова тежина у индустрији која никада не престаје иновирање Старост пристрасност: Неки сматрају да је ИТ прљава мала тајна, или чак ИТ велика јавна тајна Старији радници имају. је погођена рецесијом "[Старост пристрасност] нешто. да се не [послодавца] говори о Али, то је реалност у технологије. да ако сте 45 година и још увек писање Ц код или Цобол код и прављење 150.000 долара годишње , вероватноћа је да неће бити запослени веома дуго ", каже Вивек Вадхва, који тренутно држи академске позиције на неколико универзитета, укључујући Универзитету Беркли, Дуке и Харварду. Вадхва запажање указује да старост пристрасност је једноставна ознаку за компликовани скуп фактора који утичу на изгледе за посао виши технолошки запослених. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Велика Британија планира Бела простор мобилни интернет до 2013, док је аналогни ТВ нежно плаче

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/uk-plans-white-space-mobile-internet-by-2013-while-analog-tv-ge/:
Као да није било довољно разлога да се пресели у Британији. Слободан од натезања које је пратило ствари у САД, Офцом је објавио планове да у Великој Британији прва земља у Европи да спроведе размаком мобилни интернет. За несвестан, бели простор је општи назив за неискоришћене, али издвојила спектра, у овом случају то је нормално фреквенције резервисане за аналогни ТВ. Бели простор нуди знатно повећан опсег, брзину и сигнала који продиру области у којима 3Г страхове да шаре . Већ постоје суђења одвија у покушају да повеже удаљене шкотском острву Буте и Офцом је има за циљ да се ствари одвити национално до 2013. Британци чврсто се држе старе школе ФМ радио бити упозорени, Офцом долази после тих фреквенција следећи.

Наставити читање Велике Британије планира бели простор мобилни интернет до 2013, док је аналогни ТВ нежно плаче

Велика Британија планира Бела простор мобилни интернет до 2013, док је аналогни ТВ нежно плаче првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 08:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк моцоНевс | извор Офцом је | Емаил тхис | Цомментс

Бела кућа је "Ми Људи" Е-петицију веб сајт пружа више савршено место за троллинг (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/white-houses-we-the-people-e-petition-website-provides-a-more/:
Грађана! Након традицију утврђен од стране британске, Бела кућа ће ускоро лансирати своју сопствену е-петицију сајту. "Ми смо људи" ће радити овако: свако 13 или старији да подесите петицију - али пре него што буде видљива на сајту да треба да добију 150 изворном потписа. Ако призивања добије 5.000 или више потписа у року од 30 дана, гарантовано је да добије званичан одговор од Беле куће запосленици. Да ли мисао директан приступ извршним узбуђују желите западном крилу маратон? Вероватно ћете уживати уводни видео смо укључени иза паузе.

Наставити читање Беле куће "Ми Људи" Е-петицију веб сајт пружа више савршено место за троллинг (видео запис)

Бела кућа је "Ми Људи" Е-петицију веб сајт пружа више савршено место за троллинг (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 08:25:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Иахоо Вести | извор Бела Хоусе.гов | Емаил тхис | Цомментс

Старз да повуче садржаја са Нетфлик

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iN-_N01bWFA/Starz-To-Pull-Content-From-Netflix:
текгоблин пише "Старз планира да уклони све своје филмове и ТВ емисије са Нетфлик стреаминг библиотеку након преговора није Старз, која је у власништву Џона Малоне-а Слобода медија, рекао да су завршили разговоре са Нетфлик-да се обнови споразум који се завршава 28. фебруара.. Нетфлик ће изгубити велику количину садржаја, као Старз има лиценце за прву вожњу Сони и Волт Дизни филмове. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛГ Оптимус Сол хандс-он

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/lg-optimus-sol-hands-on/:
Нокиа 500 није био само свеже телефон који појавило на Водафон штанду овде на сајму ИФА, овог јутра. Такође су успели да се увуку у неко време са Оптимус Сол . Уређај је прилично гладак за оно што друштво чини се да кадрирање као релативно јефтин телефон. У центру је светао, сјајан 3,8-инчни Супер АМОЛЕД екран.

Сол ради Андроид 2.3 са сингле цоре процесором брзине 1ГХз - што компанија истиче би требало да буде казна за оне који не раде тешке рад на ствар. То је свакако рукује шта бисмо могли бацити на то за време наше руке-на време. Уређај је танак и није разумно светлости, у односу на Оптимус 2к , која поред великих четири-инчни екран, изгледа прилично слично. То би требало да долази ускоро - нешто касније овог месеца, највероватније, за Водафоне кориснике овде у Немачкој. Према ЛГ представника, то би требало да ради око 300 € ван уговора.

Подастрт под:

ЛГ Оптимус Сол руке на првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 07:18:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Детаљи око $ 25 рачунара Малина Пи Фондације

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DCCcCaivbZI/Details-About-Raspberry-Pi-Foundations-25-PC:
Први пут прихватио подносилац салцан пише "Постоји све веће интересовање око Малина Пи Фондације и своје обећање рачунар који ће коштати само $ 25 смо видели како ОЛПЦ се борила да испоручи $ 100 лаптоп рачунара за земље у развоју, и. Ипак Малина Пи је уверен у пружању $ 25 рачунара до новембра ове године Ебен Аптон, директор фондације, недавно је одржао предавање у Блечли Парк вези Едукација програмера, који се фокусирао на размишљање иза $ 25 рачунара.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фокцонн постова $ 943 милиона нето профита за прву половину 2011, 20 милиона иПад 2с долази К3?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/foxconn-posts-943-million-net-profit-for-first-half-of-2011-20/:
Изгледа да је 2011 обликовања да буде солидан година за Фокцонн . Раније ове недеље, произвођач хардвера најавио нето профит од НТ $ 27.38 милијарди (око $ 943,72 милиона еура) за прву половину ове године, само неколико месеци након слања разочаравајућег $ 218 милиона губитка за све 2010. Ове цифре, међутим, доле око 21 одсто у односу на првих шест месеци прошле године, када је Фокцонн (ака Почасна Хаи Прецисион) пријавио нето профит од НТ $ 34.74 милијарди (око 1,2 милијарде долара). У саопштењу, Почасна хаи рекао је његов први семестар резултати су били "као што се очекивало и остати сезонска", с обзиром тешким и несигурним данашње финансијске климе ДигиТимес, у међувремену, извештава да електронику произвођач је "очекује" да брод пуних 20 милиона нових. иПад 2. с током трећег квартала ове године, иако Тајван заснован вести утичницу није понудила много на путу објашњење или порекло.

Фокцонн постова $ 943 милиона нето профита за прву половину 2011, 20 милиона иПад 2с долази за К3? првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 04:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ДигиТимес , Дов Јонес Невсвире | Емаил тхис | Цомментс

Ацер Ултрабоок С3 званично најављено, почиње у 799 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/acer-aspire-ultrabook-s3-officially-announced-starts-at-799-eur/:
И марш Ултрабоокс наставља. Пратећи у стопу Тосхиба и Леново , Ацер Аспире пре неколико дана најавио С3 на свом сајму ИФА конференцији за новинаре - којим се потврђује да недвосмислено цури смо раније приметио пре неколико дана. Машина, израђени од магнезијума легуре, мере анорексичне 13мм танак и тежине само 140кг. Речено нам је да не обећава само тренутни о приступу, али скоро тренутно повезивање - Ацер каже да ће пробудити из сна у 1,5 секунди и региструје и повезивање са тачке прекида у око две. Остале спецификације укључују 13,3-инчни (1366 к 768 пиксела) екран, веома ниског напона Цоре и3, и5 и и7 процесорима, избор солид-стате складиштења или чврсте дискове, Блуетоотх 4.0 и вентилацију без дна, тако да нисте оставили са првог степена опекотине. У зависности од конфигурације, батерије је оцењено и до седам сати, или до 50 дана у режиму мировања. До сада смо само слушамо европске цене (€ 799 до € 1,199), иако АЦЕР потврђује да ће доћи у континенталном делу Америке до краја септембра.

Ацер Ултрабоок С3 званично најављено, почиње у 799 евра првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 05:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Ацер Ултрабоок С3 хандс-он

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/acer-aspire-ultrabook-s3-hands-on/:
Ако нисте чули, Ацер је отишао и ( званично ) скочио на Ултрабоок воз, најављујући 13мм танке Аспире С3. Ми смо овде живи на сајму ИФА у Берлину, а само је добио неке много очекивани руке на време. За сада, пееп нашу галерију фотографија испод, и проверите поново као што смо ажурира овај пост са утисцима и видео.


Развој ...

Ацер Ултрабоок С3 руке на првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 05:20:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари