петък, 2 септември 2011 г.

Дубљи увид у Блацкбок Дата при покретању неуспеха и њеном врху Узрок: Превремено скалирање [Инфограпхиц]

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SjLe794jZsA/:
136808v2-max-250x250

Раније ове недеље, ми покривени Блацкбок , млада фирма одговоран за стварање покретања Геном извештаја , који је у току, сарадње Р & Д пројекат осмишљен да свеобухватан зароните у оно што чини Силиконске долине новооснованих успешан - и не. ( Прочитајте наш почетни покривеност. ) У уторак, које покрива покретање компаније од онога што се назива покретања Геном компас , бенчмаркинг алат за стартупс који помаже оснивача пратити њихов напредак у различитим раста категоријама. Од тада, више од 6.000 новооснованих су се пријавили да користе компас.

Уз дијагностички алат, Блацкбок је такође објавио ново истраживање извештај о главних узрока покретања неуспеха, укључујући и можда још важније, примарни узрок новооснованих шутира кофу: Превремено скалирања. Иако је ово био дотакли у нашој претходног покривеност, мислили смо да би било заслужује да се о својим налазима, укључујући и представљање диван инфограпхиц створио тим више у Висуал.ли .

Да бисте освежили, од фебруара, Блацкбок је прикупио скупа података из више од 3.200 високог раста технологије стартупс, са резултатима њиховог истраживања показују да преурањено скалирање је примарни узрок покретања неуспеха, погађа 70 одсто свих новооснованих која је отишла да испуне своје произвођача. И, у вези тачке која је вредна помена: На основу тих 3.200 новооснованих, искуства предузетника, пол, земља порекла, образовања и узраста није утицао на предвидео вероватноћу неуспеха.

Али, као што неки мудри читалаца у секцији коментар из нашег претходног порука истакао, свакако може да изгледа опасно моје велике и разноврсне скуп података креираних од стране новооснованих (и заузврат стварним - и подједнако разноврсна - лу | е) да траже да је свет нашао један, крајњи узрок неуспеха који се може користити као рецепт за стартупс сваког пруга, преко одбора. Док може Блацкбок тим не слажу мало, студија има за циљ да помогне у раним фазама компаније избегавају деадпоол. Једноставан као тај. Стартуп Геном је у току истраживачки пројекат наизглед циљ да осветли, а не силе хране рецепата. То је научна у свом приступу, неки од његових језика може да изгледа суво - и то можда неће радити за све.

Шта више, "преурањена скалирање" може изгледати сувише поједностављено термин, а може се лако погрешно. Блацкбок тим дефинисан прерано скалирање у свом истраживању као начин означава чињеницу да је покретање Основне димензије (производ, купац, екипа, финансије и пословни модел) су ван синхронизације. То ће рећи: један (или више) се крећу различитим брзинама раста од других. Као Блацкбок Суоснивач Бјоерн Херман је истакао, "у неким случајевима може бити нефункционална скалирање бољи опис".

Са овим опис у виду, истраживање је показало неке прилично упечатљива разлика између оних који новооснованих крљуштима прерано (или дисфунцтионалли) за разлику од оних који су више синхронизовани. Пре свега: Ниједан покретање који крљуштима прерано прошло 100.000 корисника знак. Не само то, већ 93 одсто тих новооснованих никада нису путовали у $ 100Ка године-у-прихода праг. И, можда помало цоунтеринтуитивели, новооснованих та скала правилно расту 20 пута брже од новооснованих да крљуштима прерано.

Инвеститор и серијски предузетник Бред Фелд одмерити на прерано скалирање да каже: "Запошљавање суштинске број продаја, или знак

Няма коментари:

Публикуване на коментар