петък, 2 септември 2011 г.

Самсунг извршни директор, "не желимо ХП смећа" - или тако нешто

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/F_3Bg-jtMD8/:
samjack

Будућност вебОС је мало мање неизвестан сада да је Самсунг-ов ЦЕО, Чои Џи Сунга, ухватио гласине о куповини ХП вебОС пословање манжетне, смејали у лице а затим хладно избоден гласина у срцу.

Чои, у одговору на питање извештаја о недавном извештају аналитичара, изјавио : "То није у реду да се стицање оперативни систем постаје моде" и да је Самсунг ће "никада" следе такав договор.

После ХП је најавио да је излазак из вебОС хардвера игру, неколико аналитичар објавио извештаје који указују да је неколико кључних играча су заинтересовани за брање горе пао оперативни систем. Ови извештаји ставио Самсунг као главни купац , али то очигледно није случај. Осим тога, док ХП убио своју вебОС хардвер поделе, компанија не напушта развој софтвера - још. У ствари, ако ХП окреће од своје ПЦ-бизниса, овај нови створена компанија могла оживети ТоуцхПад заједно са другим вебОС хардверских уређаја.

Самсунг је уместо тога фокусира на изградњу своје Бада ОС-а, што многи од наших Коментатори истакао је у оригинални пост о тој теми. Компанија управо избацио три нове Бада телефона ове недеље , укључујући и један са НФЦ-способности. Директор Чои у суштини потврдио да је Андроид и Бада је Самсунг будућност, а не купују из друге руке оперативни систем.

Али са Самсунг ван слике, ако ХП је тражио да растерећење вебОС, не постоји много компанија је остало да ради са палим банера Палм је. ХТЦ чврсто укорењене са Андроид, компанија РИМ се развија нову генерацију БлацкБерри смарт телефона око КНКС платформе, Самсунг ће ускоро бити у власништву Гоогле-а, и Нокиа је уносан уговор са компанијом Мицрософт. Ко је остало? Можда ТИГЕР ЕЛЕЦТРОНИЦС ће купити вебОС и римејк Гаме.цом преносив. Ја бих га купи.



Няма коментари:

Публикуване на коментар