петък, 2 септември 2011 г.

АТ & Т је спремна на уступке да спасе Т-Мобиле спајање, кажу извори

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/atandt-willing-to-make-concessions-to-save-t-mobile-merger-source/:
Сада када је влада САД преселио се у блокирати своје спајање са Т-Мобиле, АТ & Т, спрема се за дугу и потенцијално скупе правну битку са Одељењем за правосуђе. Према Ројтерсу, међутим, провајдер ради и на насеље понуду, у нади да ће заобилазећи укупно судници. Извори блиски ствар рећи компаније АТ & Т ће ускоро представити свој предлог за антимонополских регулаторима, који су забринути да би куповина компаније Т-Мобиле ометају конкуренцију на тржишту. Детаљи о предлогу остају нејасни, мада вероватно ће укључивати обећава да Т-Мобиле јефтине података и позивање планове, уз обећања да прода неке од својих сопствених средстава. Али, неки инсајдери кажу да превозник може да се прода до 25 одсто пословања Т-Мобиле-у како би се ставио умове регулатора на лакоћом. АТ & Т још увек да коментаришу извештај, мада је једна од Ројтерс извора тврди да су његови адвокати "прилично утврди да могу да пронађу решење, и они су прилично сигурни."

АТ & Т је спремна на уступке да спасе Т-Мобиле спајање, извори кажу да је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 02:56:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар