петък, 2 септември 2011 г.

Јабра Блуетоотх слушалице спорт вам омогућује да радите цонцаллс Бутина мастер Дурнинг

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/jabra-sport-bluetooth-headset-lets-you-work-the-thigh-master-dur/:
Ако кришом носиш спандекс бицикл гаћице испод своје одело за он-тхе-фли тренинзима између конференцијске позиве, онда можда Јабра је нови спорт Блуетоотх слушалице за вас. Наравно да вам омогућава да одговорите на позиве, али оно што је хладњак је уграђен ФМ радио и А2ДП технологија за бежично повезивање са МП3 плејер - тврде да су први слушалице за руковање оба. Компанија је такође бацио у бесплатно преузимање Ендомондо Спортс Трацкер за иПхоне, Андроид или БлацкБерри - што је врста као што је Нике + апликацију , за праћење ради и давање брзину и растојање исправке. Овај уређај $ 99 је подржан од стране Спринт, Аппле и Т-Мобиле, и биће доступан негде у септембру, заједно са каблом верзијом, пригодно названог Јабра Спорт-Пругаст, за 69 долара. Спремите се да отргне те панталоне од вуне и проверите пуне односе с јавношћу, након паузе.

Наставити читање Јабра спорт Блуетоотх слушалица омогућава вам да посао цонцаллс Бутина мастер Дурнинг

Јабра Блуетоотх слушалице спорт вам омогућује да радите Бутина мастер Дурнинг цонцаллс првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 09:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Јабра | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар