петък, 2 септември 2011 г.

Мобее представио Магиц Нумпад за чаробну трацкпад, Сјајни прашина нису укључени

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/mobee-intros-magic-numpad-for-your-magic-trackpad-glittery-dust/:
Да ли је чин анализирање бројева свакодневни задатак за вас, и да ли користите Магиц Трацкпад? Па, ако стварно тастера или калкулатор / миша хибридни једноставно нису магичне довољно за вас, онда Мобее чаробна Нумпад може само да буде. Упркос свом имену, Нумпад је $ 29 сет филмова који вам омогућава да претвори своју Трацкпад у једну од три нумеричке "тастатура" распореда, са софтвером за омогућавање на екрану калкулатора и постављању макроа. Додавање Спленда на јагоде, такође ћете добити комплет за чишћење и брисање маркера да бисте прилагодили филмова још даље. Ако на левој страни вашег мозга је лупање узбуђења, Чаробна Нумпад је на располагању за унапред наручити сада и требало би да брод дође у октобру.

Наставити читање Мобее представио Магична Нумпад за чаробну трацкпад, Сјајни прашина нису укључени

Мобее представио Магиц Нумпад за чаробну трацкпад, Сјајни прашина нису укључени првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 08:43:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Мобее Технологија | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар