петък, 2 септември 2011 г.

Старз завршава обнова преговора са Нетфлик ће повући филмови из стриминг у фебруару

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/starz-ends-renewal-negotiations-with-netflix-will-pull-movies-f/:
Старз је очигледно одлучио да може да живи без стотине милиона долара обнављања баве садржаја за издавање дозвола са Нетфлик је требало да донесе и најавио крај преговора данас. Према блогу компаније град, преговори су пропали због инсистирања Старз-а да спроведе Нетфлик спрата цене и наплацују корисницима још више за приступ свом садржају. То значи, када садашњи договор истекне 28. фебруара 2012, сви они ће нестати, укључујући и број његових новијих издања филмовима из компаније Сони (већ повукао ) и Диснеи да Старз има ексклузивно лиценце за и Старз садржаја као што су Камелот и Спартаком. Да ствар буде гора, све ово се дешава доле истог дана када повећање цена чини скупљим да оба диска и стреаминг.

Док Старз тврди потез је део своје стратегије да "штите природу премијум нашег бренда чувајући одговарајуће цене и паковање наше ексклузивне и високо вредан садржај", као и "процени нових могућности", Нетфлик портпарол Стив Свасеи је цитиран који је рекао да може да преусмери Старз новац бави друге садржаје провајдерима да "одржи или чак побољша Нетфлик искуство." Иза Старз, у САД Нетфлик такође има приступ новијих филмова из свог бави Епик и неколико мањих дистрибутера као релативности медије . Проверите Старз изјава у потпуности после паузе, и обавестите нас ако се то мења Ваш одговор да анкету питање јучерашњег .

Наставити читање Старз завршава обнова преговора са Нетфлик ће повући филмови из стриминг у фебруару

Старз завршава обнова преговора са Нетфлик ће повући филмови из стриминг у фебруару првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 21:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Компанија град | Емаил тхис |

Няма коментари:

Публикуване на коментар