сряда, 23 март 2011 г.

КИОЦЕРА покреће Девелопер Програм за дуал-сцреен "Ехо паметни телефон

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/kyocera-launches-developer-program-for-dual-screen-echo-smartpho/:
Компанија Киоцера је обећао да СДК за своје дуал-екран Ехо смарт телефон би ускоро када је најавио прошлог месеца, а сада је испоручено то и још много тога. Само је почео пуноправно Андроид Девелопер Програм за телефон, који ће програмерима приступ тим за подршку Киоцера је, додатне промоције и ко-маркетиншке могућности за своје апликације, па чак и лоанер јединица, иако није јасно тачно ко је испуњава услове за друго. Заинтересовани за учешће могу преузети СДК и контакт КИОЦЕРА за додатне информације на линк испод.

Наставити читање Киоцера покреће програма програмер за дуал-сцреен "Ехо паметни телефон

КИОЦЕРА покреће Девелопер Програм за дуал-сцреен "Ехо смарт телефон првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 17:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Телефон Арени | Соурце Киоцера | Емаил тхис | Цомментс

Јута радови да се укине Закон против Транспарентност

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HHtCIJFgeSI/Utah-Works-To-Repeal-Anti-Transparency-Law:
Фолдарн пише "У последње време на Сласхдот, Јута је гувернер био почаствован Блацкхоле награда гувернер Херберта је сада издао изјаву и састанак са конкретним датум да се укине закон из непрозирне књига у покушају да остану у слу ... Ерр. поврати поверење у јавности. Законом је додао времена за законодавце да одговори захтевима за пружање информација, уклоњене број ставки које могу да се тражи и повећање цене тих истих ставки је тренутно требало да постане закон овог лета.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛимеВире Бити тужен за 75 трилион

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w_MLuZ5SofY/Limewire-Being-Sued-For-75-Trillion:
ДартхВаин пише "13 запис фирме покушавају да тужи Лимевире за $ 75 билиона Њујорку судија у случају мисли да је" апсурдно "Њена скоро као ове медијске куће су им најгори непријатељ покушава да себи изгледати смешно из члана:..." издавачке куће, који је захтевао одштету од $ 400 милијарди на $ 75 трилиона, тврдила да је члан 504 (Ц) (1) од ауторским правима које за накнаду штете због повреде сваку инстанцу у којој две или више страна су одговорни. За популарне локације као Лиме Вире, који је имао хиљаде и милионе корисника преузимања, дрво је сматрао да ће штета бити невероватних награда у оквиру овог тумачења. "Ако тузитељи били у стању да следе законске теорију штету заснован на број директних прекрше по раду, оптужених штета могла достићи у трилионима," написала је она. "Као напомену оптужених, тужилаца предлажу награда која је више новца него цео снимања музике индустрија је направила од изума Едисонов фонограф из 1877."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Лажни Веб Цертс издају за Гоогле, Иахоо, Скипе

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q3oik18Z5UA/Phony-Web-Certs-Issued-For-Google-Yahoo-Skype:
Гункерти Џеб пише "велики издавалац Сецуре Соцкет Лаиер (ССЛ) сертификате признао је у среду да је издао 9 лажне ССЛ сертификате на седам веб доменима, укључујући и оне за Гоогле.цом, Иахоо.цом и Скипе.цом након безбедност на компромис Аффилиате фирма напад потиче из ИП адресе у Ирану, наводи се у саопштењу из Цомодо Инц. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НИ Тимес тражи Туиттер да затвори Ретвеетинг Феед

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EK-mhJwNy3o/NY-Times-Asks-Twitter-To-Shut-Down-Retweeting-Feed:
ВестернАцтор пише "Према ПЦМаг.цом, Њујорк Тајмс је тражио да се затвори Туиттер Туиттер ФрееНИТ фид који у основи ретвеетс све Тајмс" Да ли је ово заиста чланака могуће након свега?. Хране само указују на листу пута Туиттер рачуне, од којих се такође може наћи на веб сајту Тајмс "Ако Тајмс успе да затварају овом доле., то може имати негативан утицај на Туиттер и онлине слободе говора уопште."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хакер Поруке његов злочин на сајту ИоуТубе, земљишта у затвору

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wrarHQp5-zc/Hacker-Posts-His-Crime-On-YouTube-Lands-In-Jail:
виредмикеи пише "бивши уговор обезбеђења који је признао упада рачунара болнице система (где је радио), био је осуђен на 110 месеци у федералном затвору Зашто је то Он признаје да је он намеравао да користи робота и компромитовани рачунара. . за покретање ДДОС нападе на сајтове ривалских група хакера ФБИ-ја каже да је послали видео себе хакерисање у болницу рачунаре на ИоуТубе - Док тему "Немогућа мисија" играли, он је описао свој пијук, корак по корак, укључујући и уметање на ЦД са ОпхЦрацк програма, што му је омогућило да заобиђе све безбедносне. ФБИ је нашао ЦД са програма ОпхЦрацк у кући МцГрав и нашао изворни код за бота на свом лаптопу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АСУС К53Е лаптопа добија прегледао, 2.53ГХз Цоре и5 ЦПУ-2520М добија похвале

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/intels-2-53ghz-core-i5-2520m-reviewed-within-asus-k53e-laptop/:
Никада виду чињеницу да Интел-ов излет средњег опсега лаптоп процесора дуго након највише хигх-енд - 2.53ГХз Цоре и5-2520М обликују се да буде лепа опција за оне који би радије избор буџет са доста снага мотора за завија кроз ХД видео. Бенцхмаркинг гуруа у компанији Популарна Хардвер недавно ухватите се за нове силицијума, а приметили су "без премца перформансе по вату профил за-мобилне процесоре", да не помињемо робустан графичко језгро ", смешно ниска потрошња енергије у стању мировања," угледни цени и довољно снаге за било који софтвер наслов не по имену Црисис 2. АСУС 15,6-инчни К53Е је тестирање машине, као и са почетка таг само $ 899, то дефинитивно убедљив пакет. На основу њиховог тестирања, овај процесор је око 15 до 25 одсто бржи у поређењу одбор на претходну генерацију 2.5ГХз Аррандале колега, и то са око истом снагом реми, превише. Хит извор линк за више графикона него што бих рачуна да видите на просеку радни дан, и бити на видиковцу за тај чип да погоди целу мноштво нових бушотина у наредних неколико недеља.

АСУС К53Е лаптопа добија прегледао, 2.53ГХз Цоре и5-2520М процесор добија похвалио је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 14:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Врућа Хардвер | Емаил тхис | Цомментс

Операботс да централно место на МИТ Медиа Лаб 'Умирање и сила Опера

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/operabots-take-center-stage-at-mit-media-labs-death-and-the-po/:
Он је већ имао своју премијеру у Монаку прошле године, али композитора Тод Мацховер нови опере, "Смрт и овлаштења", сада коначно стигли до Сједињених Америчких Држава. Зашто смо извештавање о новом Опера (уместо опере ) на Енгадгет? Па, то је само тако се дешава да се функција "Операботс" на слици горе, које су развили МИТ Медиа Лаб . Лабораторија је такође помогао у развоју неких других опере високе технологије компоненте, али изгледа као Операботс су прави стандоут - они су "полу-аутономне" и слободно лутају широм сцени опере, делујући као грчком хору . Није изненађујуће, сама Опера се такође бави неким футуристичким предмета. Овлашћења наслов Сајмон сила, "Бил Гејтс, Волт Дизни типа:" Ко одлучује да отпремите своју свест у "систем" пре него што умре - хијинкс онда настају. Они могу у Бостону очигледно још увек добити улазнице за завршни рад 25. марта - након тога креће на Чикаго за четири представе од 2. априла и 10.. Шеф у прошлости паузе за преглед.

Наставити читање Операботс се у центру пажње на МИТ Медиа Лаб 'Умирање и сила Опера

Операботс да централно место на МИТ Медиа Лаб 'Умирање и сила оперу првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 15:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Нев Сциентист | Соурце МИТ Медиа Лаб | Емаил тхис | Цомментс

Линук Фоундатион објављује МееГо Смарт ТВ Радне групе, Интел, Нокиа и други знак на

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/linux-foundation-announces-meego-smart-tv-working-group-intel/:
Будућност МееГо, можда неће изгледати баш као светле као што је некад учинио, али постоји пуно људи и даље залаже за њега и Линук фондације је сада почиње да се повећава нагласком на једној области посебно: Смарт телевизора. У том смислу, то је само најавио формирање МееГо Смарт ТВ Радне групе, а већ је потписала веома мали број компанија као чланови, укључујући Интел , Нокиа , Нокиа Сиеменс , Сигма Десигнс и други. Није изненађујуће, не постоји много више од неких уопштености у овом тренутку, али радна група се обавезала да ће састанак два пута годишње (први сусрет је следећег месеца), и обећава да "почне дефинисање софтверских компоненти обезбеђује платформу за стандардизацију", док је подстицање "конкурентске диференцијације унутар тог сегмента тржишта телевизора са алатима у таквим Кт . " Пуна је саопштење за јавност након паузе.

Наставити читање Линук Фоундатион објављује МееГо Смарт ТВ Радне групе, Интел, Нокиа и други знак на

Линук Фоундатион објављује МееГо Смарт ТВ Радне групе, Интел, Нокиа и други знак на првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 14:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Футурама обновљени за 7. сезона

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uo5cL3GfEXw/Futurama-Renewed-For-7th-Season:
Анонимни читалац пише: "Током спот за 3. Међународни причају Вилијам Шатнер дана, Футурама глумац Маурице ЛаМарцхе открио да покаже био обновљен и он би добио уговор за шоу."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: андроид развој корисничког интерфејса

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KxXlBjtXfz0/Book-Review-Android-User-Interface-Development:
РицкЈВагнер пише "Дакле, желите да се Андроид Девелопер Ако сте попут мене, вероватно сте били који желе да науче како да програму мобилног уређаја, али само да није нашао времена да савлада Објецтиве-Ц. Дакле, сада да је андроид је овде, све нас врт-сорта Јави кодери могу да скачу на воз и почнете слингинг апликације се, зар Па, не? испада да је мало више од тога. Ова књига може да траг од свакодневног Јава кода Слингер да најпродаванијих Андроид апп писац мало више веродостојни. " Прочитајте испод за остатак прегледа Рицк'с.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кс-Ар ексоскелетон руке чува задатке који се понављају из радиш ли повреда (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/x-ar-exoskeleton-arm-keeps-repetitive-tasks-from-doing-you-harm/:

Опругом технологији иза Стеадицам је управо нашао другу коришћења - Кс-Ар ексоскелетон руку, који качи на ваш зглобови да се смањи или елиминише осећај тежине. Само представљена на примењених Ергономија конференцији у Флориди ове недеље, механизам монтира на столицу или други објекат стабилан и лабаво манжетне руке, што омогућава прилично изузетан опсег кретања, а имајући "тежину руку и малих предмета." (Следгехаммер-има у рукама радници ће вероватно бити боље служио једну од ових .) Док произвођача Екуипоис указује на то да рука ће вероватно видети користе у фабрикама, монтажне линије и томе слично, где радници могу да се понављају стреса, можемо размишљати о неколико блогера који не би уму узимајући мало соја ван своје зглобове. ПР након паузе.

Наставити читање Кс-Ар ексоскелетон руке чува задатке који се понављају из радиш ли повреда (видео)

Кс-Ар ексоскелетон руке чува задатке који се понављају из радиш ли повреда (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 12:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Екуипоис | Емаил тхис | Цомментс

Кингстон мицроСД Цласс 10 породица добија већи, остаје мала

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/kingstons-class-10-microsd-family-gets-bigger-stays-tiny/:
Кингстон је стављајући додатни подстицај најмањи своје мале меморијске картице. Популарни провајдер фласх меморије је повећа свој 4ГБ и 8ГБ мицроСДХЦ картице из класе 4 спецификације (до 4 мб / стопи пренос) на невероватних 10 спецификације класе и свих његових 10 МБ / с добротом. Недавно је најавио моделе придружити 16ГБ верзију која је доступна за неколико месеци. Попуњавањем породично стабло класе 10 картица Кингстон нуди бржи свестрану перформансе за пренос фајлова на смарт телефонима, брже пишу пута за мицроСД-обзиром на камере и основи и неколико секунди вашег живота назад - по нижим ценама него раније, мада ћете и даље плаћати премију у односу на спорије картице. Наш мицроСД-прихватања уређаја свраб-хоп иностранству овом брже воз за складиштење података, а срећом нећемо морати да чека дуго. Два меморијска картица Почетак испоруке крајем марта и нуде се с располагању мобилност комплет, који обухвата СД адаптер и УСБ читач картица. Али, ако желите пуномасних 32ГБ модел, мораћете да сачекате К2 од 2011 као и остатак нас. Цене почиње на $ 22 за 4ГБ модел до $ 138 за 16ГБ моделом - Проверите да ли након паузе за пуну преглед цена и још много тога у ПР.

Наставити читање Кингстон класа 10 за мицроСД породице постаје већи, остаје мала

Кингстон мицроСД Цласс 10 породица добија већи, остаје мали првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 13:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце БусинессВире | Емаил тхис | Цомментс

37 андроид патената споровима

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VUEx9r-VKOA/37-Android-Patent-Lawsuits:
Анонимни читалац пише: "37 тужби су подигнуте против Андроид у нешто више од годину дана, последњи од којих је тужбу компаније Мицрософт против Барнес & Нобле, Фокцонн и Инвентец РеадВритеВеб каже". Броју патентних тужби у вези са андроид оперативни Систем је без преседана "и показује Инфограпхиц који је такође доступан на Твитпиц и, као ПДФ фајл, на Сцрибд прве две тужбе су поднете. у марту 2010 од стране Аппле-а МобилеМедиа против ХТЦ оригинални извор графикона, ФОСС патентима. Блог, каже да је Андроид удео на тржишту је само један фактор, из других разлога с обзиром да Гоогле Патент Портфолио је "сувише слаб за оно што се предузимају у вези са Андроид", да Гоогле не 'улазни лиценцирање' из тролови, и да Гоогле тежи да игнорише питања патената, јер сам Гоогле је ретко тужила: у већини ових случајева, андроид уређај произвођачи су под нападом ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.