сряда, 23 март 2011 г.

Операботс да централно место на МИТ Медиа Лаб 'Умирање и сила Опера

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/operabots-take-center-stage-at-mit-media-labs-death-and-the-po/:
Он је већ имао своју премијеру у Монаку прошле године, али композитора Тод Мацховер нови опере, "Смрт и овлаштења", сада коначно стигли до Сједињених Америчких Држава. Зашто смо извештавање о новом Опера (уместо опере ) на Енгадгет? Па, то је само тако се дешава да се функција "Операботс" на слици горе, које су развили МИТ Медиа Лаб . Лабораторија је такође помогао у развоју неких других опере високе технологије компоненте, али изгледа као Операботс су прави стандоут - они су "полу-аутономне" и слободно лутају широм сцени опере, делујући као грчком хору . Није изненађујуће, сама Опера се такође бави неким футуристичким предмета. Овлашћења наслов Сајмон сила, "Бил Гејтс, Волт Дизни типа:" Ко одлучује да отпремите своју свест у "систем" пре него што умре - хијинкс онда настају. Они могу у Бостону очигледно још увек добити улазнице за завршни рад 25. марта - након тога креће на Чикаго за четири представе од 2. априла и 10.. Шеф у прошлости паузе за преглед.

Наставити читање Операботс се у центру пажње на МИТ Медиа Лаб 'Умирање и сила Опера

Операботс да централно место на МИТ Медиа Лаб 'Умирање и сила оперу првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 15:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Нев Сциентист | Соурце МИТ Медиа Лаб | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар