сряда, 23 март 2011 г.

Подацима компаније ЦомСцоре Мицрософт постане други за онлајн видео у једном месецу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/comscore-microsoft-becomes-second-for-online-video-in-one-month/:
Раније овог месеца, ми смо чули да Бинг је превазишао Иахоо као други светски највише користи претраживача, а сада и Мицрософт-ов учвршћивању своје место као руннер-уп, а долази иза ИоуТубе као Интернет је број два провајдера видео стреаминг, са 48.000 јединствених гледалаца у фебруару. Према подацима компаније ЦомСцоре је најновији рангирање онлајн видео сервиса, софтверски гигант је од броја до броја седам два у само месец дана, Бумпинг Иахоо доле на треће место. Наравно, ИоуТубе је још увек излаз испред, са преко 140 милиона посетилаца, али с обзиром на брзину којом се унапред скочи, ми кажемо Бинг ради нешто у праву. Погледајте још резултата онлајн видео након паузе.

Наставити читање подацима компаније ЦомСцоре Мицрософт постане други за онлајн видео у једном месецу

Подацима компаније ЦомСцоре Мицрософт постане други за онлајн видео у једном месецу првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 22:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПЦВорлд | Соурце ЦомСцоре | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар