сряда, 23 март 2011 г.

Крикет зеза ЦДМА само Самсунг Препустите, Хуауеи Асценд 2 на ЦТИА (хандс-он)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/cricket-teases-cdma-only-samsung-indulge-huawei-ascend-2-at-cti/:
Регионални превозник Крикет изненађен ЦТИА данас показује искључен неколико нових јединица које нису из још увек - али они су у плану за други квартал, што компанија истиче долази "врло брзо". Прво се је Хуауеи Асценд 2, који - погодили сте - ће бити наставак на оригиналном Асценд да је компанија покренула прошле године. Екран је још увек ХВГА; ВВГА очигледно би сте били лепо, али Цврчак обећава да га покрене на истом под-$ 150 цена тачку као први модел и да је вратио око 5 мегапиксела (са 3,2 на раније).

Даље се, Препустите је прилично исти средње класе КВЕРТИ андроид клизач који је већ покренута на МетроПЦС , али са једном великом разликом: овај један нема ЛТЕ компатибилност (Крикет нема живе ЛТЕ мрежу, после свега). Као и код Асценд 2, ми би смо жељену ВВГА дисплеј - ово је само ХВГА - и четири физичка тастера напред изгледа мало из стила, али Цврчак и даље у позицији у којој сваки нови хардвер Андроид је веома добра ствар. Потражите га да покрене за мање од $ 350 - Офф уговора, наравно.

Крикет зеза ЦДМА само Самсунг Препустите, Хуауеи Асценд 2 на ЦТИА (практично), првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 22:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис |

Няма коментари:

Публикуване на коментар