сряда, 23 март 2011 г.

Кс-Ар ексоскелетон руке чува задатке који се понављају из радиш ли повреда (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/x-ar-exoskeleton-arm-keeps-repetitive-tasks-from-doing-you-harm/:

Опругом технологији иза Стеадицам је управо нашао другу коришћења - Кс-Ар ексоскелетон руку, који качи на ваш зглобови да се смањи или елиминише осећај тежине. Само представљена на примењених Ергономија конференцији у Флориди ове недеље, механизам монтира на столицу или други објекат стабилан и лабаво манжетне руке, што омогућава прилично изузетан опсег кретања, а имајући "тежину руку и малих предмета." (Следгехаммер-има у рукама радници ће вероватно бити боље служио једну од ових .) Док произвођача Екуипоис указује на то да рука ће вероватно видети користе у фабрикама, монтажне линије и томе слично, где радници могу да се понављају стреса, можемо размишљати о неколико блогера који не би уму узимајући мало соја ван своје зглобове. ПР након паузе.

Наставити читање Кс-Ар ексоскелетон руке чува задатке који се понављају из радиш ли повреда (видео)

Кс-Ар ексоскелетон руке чува задатке који се понављају из радиш ли повреда (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 12:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Екуипоис | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар