сряда, 23 март 2011 г.

Ауди Повежите се потписује уговор са Т-Мобиле изненађен као и остатак нам је АТ & Т ствар

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/audi-connect-signs-contract-with-t-mobile-surprised-like-the-re/:
Ауди Повежите се потписује уговор са Т-Мобиле изненађен као и остатак нам је АТ & Т ствар
Т-Мобиле корисника у овом тренутку се припремамо за оно што може бити нова, плава Оверлорд , а сада можете рачунати за Ауди међу редовима оних који су питали шта је следеће. Јуче компанија са прстеновима потписан са компанија са Магента за покретање својих Ауди Повезивање система на УС аутомобили. То ће покренути прво са 2012 Ауди А7, где ће обезбедити бежични цеви кроз које подаци аутомобила Институт Инфотаинмент систем сруши слика Гоогле Земље, локалне претраге ПОИ тачке, Сиријус саобраћају информација, и чак се понашају као Кватро ХотСпот за народе на задњем седишту. Ауди није одређено колико ће коштати овај сервис, али "није слободан" звучи као сигурна за сада.

Наставити читање Ауди Повежите се потписује уговор са Т-Мобиле изненађен као и остатак нам је АТ & Т ствар

Ауди Повежите се потписује уговор са Т-Мобиле изненађен као и остатак нам је АТ & Т што је првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 23:45:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар