събота, 24 септември 2011 г.

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 120Хз освежити стопа, фреквенције у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, већ у Великој Британији је продаја за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Нови Мац ОС Кс тројанац Сакрива Унутар ПДФ формату

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1N2mCHG6Euo/New-Mac-OS-X-Trojan-Hides-Inside-PDFs:
Траилруннер7 доприноси овом исјечка из ТхреатПост: "Малваре који је усмерен на Мац ОС Кс није ни близу сустижу Виндовс малваре у питању обим и разноврсност, али изгледа да ОС Кс малваре-а се усвајањем неке од успешних тактика које Виндовс вируси имају користи да преваре кориснике Истраживачи имају наићи узорку од ОС Кса на бази Тројанац који се маскира као ПДФ фајл, техника која је била у корист међу оперативном систему Виндовс малваре-а аутори већ неколико година.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Дронинг На Ка Датум са судбином?

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7njiVSqHatY/:
skynet

Да ли сте били гледајући у небо? Имам. Као САД шири своје беспилотне авијације, и Великој Британији планира своје трутовско-рој тактика , истраживачи су тестирање и демонстрацију аутономне трутова - оне које би могле "лова, идентификују и убијају непријатеља на основу калкулација које је софтвер, а не одлуке људи "(Према аутору дивно-под називом Војске финансира студије Управног Смртоносно Понашање у Аутономној Роботи," Смртоносно аутономија је неизбежна. ") Филозофи су Пеннинг научили монографије о. етици трутовско ратовања . Универзитети су почели да нуде степени у беспилотне аутономне дизајна возила.

УС Аир Форце је још у развоју беспилотне " контра тунел роботике . "систем. Да, то је тачно, ваздухопловства. Што нам даје ово бесмртни цитат у вези чланак: "... можда постоји и индикација овде да концептуална револуција је у току у оквиру ваздухопловних снага, где земља сама-геолошка простора се види само као дебљи верзија неба. "

Заиста, улазимо доба трутова. Нажалост, владе, војске, и филозофи водећи нас има изгледа да пате од катастрофалног неуспеха маште. Само нација-држава рукују трутова као оружје у овом тренутку: дакле, изгледа да разлога, само националне државе ће икада веапонизед трутова, у све векове Амин.

Али у стварном свету, други истраживачи развијају хакерисања трутова који "може да гради бежичну ботнет или пратити некога преко мобилног телефона" ( замислити међувремену "чак и када је не користи да би позив."), од Крис Андерсон је ДИИДронес сајт, дајем ти страшан Дехогафлиер термо-визије свиња ловац, звани : "Сада имамо наш врло властити Предатор трутовско":

(Ово може искру сећања на мог претходног пост на теми .)

Истом универзитету данас давање УАВ степени је такође стално усавршава трутова направио 3Д штампача . (Види такође: штампа пиштољ исте као и куповину пиштољ ?) Папагај, АР, звани Алтаир 8800 из трутовског свету, може да се контролише преко слободно

Пре 3 за АТ & Т-преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/24/pre-3-for-atandt-review/:
Ово је преглед телефона који никада није био заиста пуштен у јавност на АТ & Т. Упркос унфортунатенесс претходне изјаве, осетили смо у обавези да води овај уређај путем врингер као коначни опроштај за Палм, пре линије и вебОС на потрошачке уређаје.

Човек, шта чудно, замршену живот овај уређај има. Европске авиокомпаније нису ни желели пре 2 , и из било ког разлога, то људи били су једини чак и добили пре 3. Изузимајући овај момак, наравно. Овај момак, као што сте вероватно трпљење, један је од само неколико Пре 3 АТ & Т телефона да изађе из фабрике недирнут, и нисмо могли бити срећнији да се он ставља преко корака. Па ... смо могли бити срећнији, али то би захтевало Мег Витман поништавање Лео одлазе пуцао кроз срце вебОС.

Све што на страну, то је било чудно неколико дана са коначним вебОС-базиран телефон, а у извесном смислу, завршни телефоном да ће икада Палм ДНК ради преко својих кола. Пре ни два месеца, ХП је говорио програмерима да своје апликације пре 3 поднеске у на одобрење, а пре само четири недеље, иста компанија је потврдио да је ово веома телефона не би никада стићи на америчке обале. Знате, и поред тога цела " расписује за АТ & Т "ствар. Испоставило се, неке од тих јединица заправо пролазе потребне КА тестова, а ако имате праве везе (или довољно брзи окидач прст на еБаи), и ви можете сами земљишта шта ће несумњиво ући као један од већина веома су тражени комада Длан / вебОС историје. Али ти би? Сазнајте након паузе.

Наставити читање пре 3 за АТ & Т-преглед

Пре 3 за АТ & Т-преглед

Т-Мобиле ФлекПаи план да се елиминише чим децембра?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/24/t-mobiles-flexpay-plan-to-be-eliminated-as-soon-as-december/:
Смо се сумња смо за неко време да порука АТ & Т-Мобиле спајања, ФлекПаи плана магента био би на путу из раније него касније. Исплата план је био првобитно обустављен за нове купце у јулу, али сада изгледа да ће компанија у потпуности постепено угасити ФлекПаи већ у децембру - присиљавајући лојалисти из старог режима да изабере алтернативни план и клиринг пут за постпаид и Месечни 4Г алтернативе. Према меморандуму процурили пресрели ТмоНевс, корисници који мигрирају на постпаид планови ће бити у стању да задржи исти стопе , мигрирају без потписивања уговора или плаћање накнаде - што прекидач мало мање болно. РИП ФлекПаи, бићете пропустили.

Т-Мобиле ФлекПаи план да се елиминише чим децембра? првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 24 Сеп 2011 12:54:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ТмоНевс | Емаил тхис | Цомментс

Веризон иде у БАТ за Самсунг у патентном рату са Аппле

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/24/verizon-goes-to-bat-for-samsung-in-patent-war-with-apple/:
Самсунг вс Аппле
Па, било је заиста само питање времена пре него што трећим лицима заглавио своје нос у току борби између Аппле и Самсунг . За већину тог времена остали су стајали по страни, повремено узвикују моралну подршку. Али, нико није ваљана рукаве и стави своје војводе за било која страна - то јест, до сада. Веризон је затражио дозволу да поднесе кратак са Сједињеним Државама Окружни суд за округ северне Калифорније, тражећи да негирају Аппле захтев за цијелу налог против убризга 4Г , Галаки 4Г , Дроид пуњења и __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1 . У срцу аргумента Веризон је да би забрана увоза Самсунгових уређаја штету не само пословања превозника, али потрошачи и привреда тако што ће успорити раст своје ЛТЕ мреже. Укратко, технички, само се односи на једну од четири повреде захтева поднетих од стране Аппле, али је јасно да Веризон има исто толико интереса да видите Нокиа успети да остала три изазова, као добро. За више (нешто едиториализед) детаље, притисните горе на линк извора.

Веризон иде у БАТ за Самсунг у патентном рату са Аппле је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 24 Сеп 2011 14:14:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ФОСС патенти | Емаил тхис | Цомментс

Амандман: Кршење ТОС не треба криминала

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JpJC-bvtmaM/Amendment-Violation-of-ToS-Should-Not-Be-a-Crime:
Кхибер пише "имају три податке и сигурност рачуна обавештење повреде одобрен је од стране Сената Правосудног одбора, од којих један укључује амандман који додаје јасност у вези са компјутерским преварама и злоупотреби из Ова три закона ће захтевати предузећима да развију сигурности података и безбедности. планова, и то би поставили савезни стандард за обавештавање појединце кршења веома осетљиве личне податке, као што су информације о кредитној картици или медицинску документацију Ово објашњење је добродошла, што статут још оријентисани ка хакера и крадљивци идентитета., уместо потрошача који Замјерити ТОС или АУПс сајтова и услуга. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од наглашава од финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилне и дајемо пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела која омогућава видео, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Као за меморију, Нокиа Ц5-03 има 40МБ интерне, које се могу конвертовати у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, али ће укључивати Стандард 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређаја мени нуди добра збирка икона које пружају директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

<em>Стар Варс: Тхе Олд Републиц</em> Лансирање Датум Најављени

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mq4HxufPjL4/emStar-Wars-The-Old-Republicem-Launch-Date-Announced:
БиоВаре је данас објавио да њихов предстојећи ММО, Стар Варс: Тхе Олд Републиц ће, лансирање 20. децембра у Северној Америци, а 22. децембра у Европи. Смо издали нови трејлер за игру, и поновио да ће они бити пропорционално пријављивање рано да се спречи нестабилност сервера. Гамасутра недавно је разговарао са СВ: Тор вођа пројекта Џејмс Охлен о завршавајући игре и припремајући га за покретање. Рекао је: "Ми смо се усредсредили на игру биланса за борбу, за рашчлањивања, за социјалне системе Ми смо се ради доста тестова, ми смо све много повратних информација о игри.. И када добијамо да повратне информације, ми га користити да би подешавања и промене Нећемо сада што велике промене., ми смо само правите промене које можемо ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: калкулатори са 1-2-3 Број јастучићи?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I0i8jFzYFdg/Ask-Slashdot-Calculators-With-1-2-3-Number-Pads:
дотанцохен пише "Иако телефон има 1-2-3 тастер на горњем реду, већина Калкулатори и тастатуре имају 7-8-9 у горњем реду Пребацивање између два уништава мишића и просторно-меморије. Да ли неко сласхдоттерс употребу. научни калкулатор са 1-2-3 на горњем реду сам већ? стругање и ресолдеред мој ЦАСИО ФКС-82 калкулатор да 1-2-3 на врху, а ремаппед Нумпад у Кубунту, али ако постоје било калкулаторе овако већ на тржишту, ја бих купити два. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Средњошколац лансира Смеће Торба авиона

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R28cw5DeLok/High-School-Student-Launches-a-Trash-Bag-Aircraft:
Анонимна читалац пише са великим писати-уп пројекат реализован прошлог месеца Мануја Гунаратне: "средњошколац на Напредне технологије академији у Лас Вегасу, Невади успели да покрену авион користећи смеће кесе смећа торба авиона путовао за стотине. од миља и попели се на хиљаде метара, док заробљавању више хиљада слика Земље. смеће торбу занатске се састојала од покућство и једини трошак 50 $. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ТОСАменд Аутоматизује противпонуду Услови за споразум о сервисирању

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nzDoLLoIHQY/TOSAmend-Automates-Counteroffer-Terms-For-Service-Agreements:
Први пут прихватио подносилац БигСловТаргет пише "ми смо једноставно предмет било захтева провајдер софтвера од нас у својим ТОС-учесталости уговора или су они прави уговоре у којима можемо да против-наше олакшаним условима и очекују повраћај ако су одбацили један блогер је дошао? До са аплет за промену ТОС-а споразума и аутоматски подноси захтев за измене (или одбијању) Чак и да није сигуран правни основ за понуду, али. са овим уговорима тако чест су садржану на Саут Парк питање свакако може да буде долазе на судове ускоро. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гигант зид конзола вам омогућава игре &amp; Сатови док чекате

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/24/giant-wall-console-lets-you-game-and-watch-while-you-wait/:
Пре него што је било 3ДС и ДС-а - Хецк, пре него што је ГамеБои , било је игре & Сатови , Нинтендо преносиве, понекад два-приказивани играње линије 80-тих. Али док је играње гигант је одавно преселио на, носталгија за своју платформу на бази фрустрација живи у облику овог великог дела зида интерактивних уметности, случај који користи и Питхон скрипта Ардуино да би људи са мало слободног времена врста ретро игара које ће их учинити дуго у графичком моћи оригиналне НСЗ. Погледајте још фотографија овог уређаја у Извор линк испод.

Гигант зид конзола вам омогућава игре & Сатови док чекате првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 24 Сеп 2011 10:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хацк дан | извор Кућа 4 Хацк | Емаил тхис | Цомментс

Да ли је АРМ корисника доласка на десктоп?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SsiAD5p5S20/Is-ARM-Ever-Coming-To-the-Desktop:
Први пут прихватио подносилац бингбангбоом пише "Где су на АРМ погон десктоп сам коначно видети неки модели десктоп међутим, они су смештени на" програмер "модели са УСД200 ценама (тримслице, итд) Малина Пи Чини се да једина ствар која ће бити. + по цени коректно, имају право количину функција и може заправо бити пуштен Да ли је софтвер стране задржавају АРМ десктоп. Изгледа да свако буде пенушање у уста било шта са тоуцх интерфејс, чак и на Линук страни. Или су произвођачи не желе да донесу 'нетбоок рачунара ефекат да њихов десктоп продају? Да ли су АРМ покреће десктоп предодређена да се придружи митског смартбоок? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.