събота, 24 септември 2011 г.

Фли ор Дие: Колико је Квикстер за овај свет?

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mPpsbb-msZA/:

Ако добијете ваш ДВД-ја из Нетфлик, ускоро име на познати црвени коверат ће бити Квикстер. Али, колико дуго је Квикстер за овај свет? У овој епизоди Фли ор Дие , Џон Бигс и ја копају у предности и мане услуге.

Раније ове недеље, Нетфлик је најавио да ће се одваја своје ЦД-по-поште из свог стриминг филмова. ДВД-поштом предузећа биће преименован Квикстер и укључују видео игрица. Стриминг пословања ће задржати Нетфлик бренд. Купци могу и даље се претплатите на оба, али у мојим мислима Нетфлик је ефикасно хастенинг смрт свог ДВД-пословања тако што незгодно да управљају обе услуге. Уместо једног сајта и један ред филмова и ТВ емисија, два сервиса ће захтевати различите рачуне. Нетфлик је заиста приморавају купце да изаберу који сервис желе и да се нада да они изабрати једну стриминг.

Све ово се дешава док Дисх Нетворк покушава да оживи Блокбастер, који ће сада понудити свој с треаминг плус ДВД-услуга за јело претплатника зове БлоцкБустер Филм Пасс. (Који бренд да ли мислите да је јачи Узмите наш? анкету ).


Компанија: Нетфлик
Лансирање Датум: 23. септембар

Няма коментари:

Публикуване на коментар