събота, 24 септември 2011 г.

350Греен Да бисте додали 400 Више ЕВ Пуњење станица широм САД

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AhKonGaryIQ/:
350Green logo

Цалифорниа на бази електричних возила станицу за пуњење програмер 350Греен ће купите и инсталирате преко 400 станица за пуњење од произвођача технологије Кулонов , компанија је најавила. Нови додаци ће бити одвити широм САД да помогне у изградњи из 350Греен мреже за преко 1.000 станица. Поред тога, станица ће бити покреће ЦхаргеПоинт мрежа, Цолоумб је ЕВ-инфраструктуре за пуњење који такође укључује и онлине портала за употребу од стране домаћина, флота менаџери, возачи и комуналије.

350Греен тренутно има пројеката у Њујорку, Пенсилванији, Илиноису, Индијани и Калифорнији. То је у процесу инсталирања Ниво 2 и ДЦ Брзи пуњачи у различитим потрошача-пријатан локацијама као што су Валгреенс дрогеријама и на својства у власништву некретнине програмери воле Сајмон имовине група , која је власник стотине од центара, локала и продавница широм САД

Валгреенс је претходно доделио уговор у Мајами на бази Ауто Пуњење група , потез који би могао указују на то да један ев станицу за пуњење провајдер не могу да поднесу цео земље роллоут на сопствену. (Ауто Пуњење Групе станице ће такође подржати ЦхаргеПоинт мрежа).

У међувремену, Кулонов, која наплаћује преко 26.000 возила у 14 земаља широм света, ће пружати своје ЦхаргеПоинт мрежне услуге нових станица 350Греен је. ЦхаргеПоинт мрежа ће омогућити 350Греен праћење прихода, таксе, трошкови, коришћење и других ЕВ услуге. Возачи ће моћи да користе ЦхаргеПоинт је 24 / 7 подршку, обрачун опције и мобилне апликације (иПхоне, Андроид, купина) који нуде стање пуњења, као Локација станице, доступност и навигацију.

Према недавном извештају , у распону од 13 до 40 милиона плуг-ин, електрична возила ће бити на путу до 2030, укључујући моделе као што су Ниссан лист, ГМ-Цхевролет Волт, Фискер Карма Тесла Модел С, Форд Фоцус ЕВ и други. Станицу нивои овако ће бити од кључног значаја да помогне да транзиција још изводљиво за возаче.



Няма коментари:

Публикуване на коментар