събота, 24 септември 2011 г.

ТецхЦрунцх Оснивач Мајкл Аррингтон лансира нови блог, Унцрунцхед

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oExjq_5OBK8/:
uncrunched2

ТецхЦрунцх оснивач Мајкл Аррингтон , који је недавно напустио компанију коју је основао више од шест година, је поново у акцији. Или у најмању руку, он је показао да он и даље зна како да подесите ВордПресс блога.

Аррингтон само твеетед линк ка Унцрунцхед , што ће бити његов лични блог са овде на ван. Нема заиста много тога још, осим за свој први пост под насловом, "Хере И Ам '. То је то - порука се састоји од само наслов - али вероватно је касније поруке ће бити мало више садржаја тешких (прстима прешао да ову нову улогу као генерални партнер на ЦрунцхФунд је само трик да би пронашле све тамне тајне Силиконске долине).

Што нас доводи до коментаре.

Аррингтон је очигледно одлучио да користи основне УордПресс коментаришући система. То је храбар потез (можете сетити ТецхЦрунцх коментаре стара времена), али тролови нису преплављени блогу још увек.

У складу са временом, част интернет традицији, први коментар на блогу је "ОМГ. Први "- честитам бившим ТЦ програмера и торта здравље суоснивач. Енди Брет за тражење прво место. И "А" за напор да се Филип Каплан , који је написао "први", упркос томе што дванаести коментар блога. Остатак коментари су углавном позитивни, мада има и неколико оутлиерс, као што је онај уграђен у наставку.

Откривање: Аррингтон је био мој шеф за дуго времена и јео сам доста његових житарица када ТК је и даље на бази од његове куће.


Няма коментари:

Публикуване на коментар