четвъртък, 2 декември 2010 г.

Социални медии сметки Част от имотите Починал Oklahomans "

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pxI9q0RWLmQ/story01.htm:
Анонимен читател пише "имоти изпълнители или администратори в Оклахома имат право на достъп, управлява или прекратяване на онлайн социални медии сметки на починалия, според новия закон държавата." Броят на хората, които използват Facebook, днес е почти равна на населението на Съединените щати. Когато човек умре, някой трябва да има законен достъп до сметките им да приключи до всяка недовършена работа, закриване на сметка, ако е необходимо или да извърши конкретни указания на починалия, останали в тяхната воля, "каза Kiesel".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Денвър Bomb Squad сключва играчки робот

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m_8z1_lDY4s/story01.htm:
Анонимен читател пише "Робот изпълнени края си близо до Coors тази вечер поле, когато Денвър РПУ Bomb Squad взрив на" подозрителен обект ", слагайки край на часовете, през целия сблъсък между полицията и около осем инча височина играчка. От статия: "" Сериозно ли? " помолен Денвър местно Джъстин Кент, 26, когато полицията го спря от производство определени 20-та улица. Кент заяви, че е живял само миналото на затворената зона, но е казал, че ще трябва да обикалят по Парк авеню ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




НАСА потвърждава Откритие на организма с фосфор-Free ДНК

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uVc3Jyli6jE/story01.htm:
GNUALMAFUERTE пише "Както споменахме преди, НАСА катедра" Astrobiology е важно съобщение, за да днес. Изглежда Gizmodo е бил прав. Можете да гледате представянето онлайн в момента. Изглежда, че бактериите въпросните използва арсен като фосфор подмяна в своята ДНК. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




НАСА открива арсен, родени организми, търсене на живот получава широки параметри

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/nasa-discovers-arsenic-born-organisms-search-for-life-broadens/:
Ако сте се надявали на НАСА , че ще обяви първата чуруликам от извънземни се, съжалявам да разбие сърцето ти - това е astrobiological , но резултатите са действително направени от този камък. Изследователи в черно езеро, Калифорния откриха микроорганизми (на снимката), която използва aresnic вместо фосфор да живеят добре и се възпроизвеждат. Последните, доколкото се отнася до земния живот, е buildng блок на живот заедно с въглерод, водород, азот, кислород и сяра, всички неразделна част от нашия ДНК и РНК. Арсен Междувременно, по принцип се смята отровни - но "химически той се държи подобно на фосфат", очевидно с цел по-добро заместване. С други думи, от НАСА доказа, че животът може да се направи с различни компоненти от нашите текущи предположения, на местно, така и отвъд звездите. Изглежда напълно логично, ако питате нас. (На силициева основа Орта, д-р Спок?)

И така, какво да кажем за други атипични живот, които са химически вещества? НАСА не е спекулация. Този звук ще чуете е хиляди електрически крушки се пръкват като писател на научна фантастика навсякъде апелирам към създаване чисто нов супер злодеи - и хиляда химия професор писане на нови допълнителни въпроси признание за финалите есенния семестър.

НАСА открива арсен, родени организми, търсене на живот получава широки параметри първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри декември, 2010 14:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник НАСА | Изпрати | Коментари

Пи-луи движи PC нетбук с 2.0, класиран да вземе най-лошото си глътка може да доведе до

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/peewee-pc-netbook-moves-to-2-0-rated-to-take-the-worst-your-tot/:
Пи-луи движи PC нетбук с 2.0, класиран да вземе най-лошото си глътка може да се справи
Малко пръстите може да ястие на голяма болка за джаджи, и освен ако не си малко силен е достатъчно, за да влача около Toughbook ще се иска нещо малко и трайно за тях. Въведете $ 449 Пи-луи мощност 2.0, последната ревизия на дружеството серия на дете-приятелски компютри. Този нетбук се казва, за да оцелее капки с апломб, но има само "водоустойчиви" клавиатура, така че не се хвърля тези sippy чаши, просто все още. Той също идва натоварени със сигурността софтуер, за да се надяваме да си деца от намирането на най-лошото "мрежата е да предложи, но само с 1.6 GHz процесор Atom N270 на батерия, 1GB оперативна памет, и просто 30GB твърд диск за съхранение, ние сме го познае също може да бъде добър инструмент, за да ги научи всичко за търпение.

Продължавам четене Пи-луи нетбук компютър, за да се движи 2.0, класиран да вземе най-лошото си глътка може да доведе до

Пи-луи нетбук компютър, за да се движи 2.0, класиран да вземе най-лошото си глътка може да доведе до първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри Декември, 2010 14:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Пи-луи PC | Изпрати | Коментари

Инструкция ръководства Kinect хакери в IROBOT територия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/tutorial-guides-kinect-hackers-into-irobot-territory/:
Впечатлен от някои от хакове Kinect използвате Roomba или IROBOT Създаване, но не знаете откъде да започнете? Е, хора в РОС вече са предвидени само че под формата на урок, че ще ви преведе през процеса на комбиниране на два от най-hackable устройства през последните години. Разбира се, това едва ли е само Plug-и-играя процес (оттук и необходимостта от продължителна урок), но РОС пък даде "начинаещи" рейтинг, и тя трябва да е относително ясна за всеки, който има някои основни хардуер хакерски умения. Що се отнася до това, което правите след като получи две свързани, добре, вие сте на собствения си там - но сме сигурни, че ще има още много уроци, когато това идва от преди твърде дълго.

Инструкция ръководства Kinect хакери в IROBOT територия първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри декември 2010 г 15:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник РОС | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Разглеждане на единство интерфейс на Ubuntu

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z5zq9yu-MOU/story01.htm:
itwbennett пише "В края на октомври ние научихме, че като се започне от следващата версия (11.04), Ubuntu ще използва единство вместо GNOME като интерфейса му по подразбиране работния плот. Сега ние знаем малко повече за това какво, че ще (и няма) означава за потребителите . Преминаването към единство не означава, че Ubuntu е премахването на GNOME Това също не означава, че потребителите ще бъдат принудени да използват единство;.. те все още ще може да се върне към стария интерфейс GNOME Какво значи, най-вече , е, че потребителите ще бъде не по-прост интерфейс -. може би твърде лесно за гайки и болтове видове Колкото повече "радикална промяна" ще бъде преминаването на Ubuntu база графична система от X Window System да Wayland Там потребителите могат да очакват, че ще вземе. известно време, преди нещата да са в изправност. "С други думи," казва Стивън Vaughan-Nichols, който преразглежда единство за ITworld "Wayland ще бъде право на избор, и този, който само хора, които нямат нищо против техните настолни взрив на редовно трябва да играя си, в Ubuntu 11.04. С Ubuntu 11.10, ще бъде работеща, и идват на съобщение на пролетта след две години, Ubuntu 12.04, ние трябва, ако всичко върви добре, вижте стабилна Wayland базирани единство работния плот. " "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Android Пищен официално ви дразни във видео на Google за гласово търсене начинаещи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/android-gingerbread-officially-teases-you-in-googles-voice-sear/:
Разбира се, ние вече се натъпках с много пищен чрез г-н Blurrycam и дори Ерик Шмид себе си, но това е само сега, че на Google официално (или случайно) ни е дал обиколка на следващата версия на Android. В едно от последните гласово търсене видеоурок от Google Хонг Конг, орел очи надниквам са забелязани много устройство признаци кажа на сладкиши върху това, което изглежда е Nexus One . Както можете да видите по-горе, каза фърмуер спорт по-рано-виждал черно статут тава с нови икони, заедно с едва доловимо променени стартера лента в долната част на началния екран. Един бърз поглед в "Настройки" и разкрива префасонира бутони, както и нов раздел, наречен "Свързани" в страницата пазар на ап описание. Помогни си сам, за някои по-пикантни доброта, преди да е станало твърде късно - правото на видеото след почивката (от 0:47).

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Продължавам четене Android Пищен официално ви дразни в гласът търсене в Google видео урок

Android Пищен официално ви дразни в гласът търсене в Google видео урок първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри 12, 2010 12:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android Юфка | източник GOOGLEinHK (YouTube) | Изпрати | Коментари

Rambus файлове ITC жалба срещу почти всички, иска да спре продажбата на почти всичко

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/rambus-files-itc-complaint-against-just-about-everyone-wants-to/:
Rambus файлове ITC жалба срещу почти всички, иска да спре продажбите на почти всичко
Rambus , която скромно описва себе си като "една от премиерите технология за лицензиране световни компании", е кротко поиска от Международната търговска комисия да блокира вноса и продажбата на невероятно разнообразие от продукти от компании като Broadcom , Freescale , LSI , MediaTek , NVIDIA , и STMicroelectronics - последното от които е бил призован от Калифорнийския технологичен институт вчера. Но чакайте, има още! Rambus показва също, че други "фирми, чиито продукти включи обвини продукти полупроводникови" са още имената, продажба на неща като "персонални компютри, работни станции, сървъри, рутери, мобилни телефони и други преносими устройства, декодери, Blu-Ray плейъри, дънни платки, Plug-in за карти, твърди дискове и модеми. " Това би трябвало само за покриване на 95% от това, което е на разположение в местния магазин за електроника, и със сигурност поставя нашите ваканционни списък с желания в законово състояние на неопределеност.

Това е продължение на по-рано спорове, свързани с дружеството, особено с NVIDIA , която ще продължи чрез нарушение дела патент, подадени в САЩ окръжен съд срещу тези юридически лица, посочени по-горе. Освен това, Rambus се надява, че ITC спира вноса и продажбата на всякакви и всички незаконни продукти пост-бързо. Това изглежда ужасно драстични, но от своя страна Rambus покаже, че се опитва с цялата си мощ да преговаря с тези лицензии мнение мръсни дилъри и че е казал "Само така те ще получат сериозно е, ако ги съди." Така че, залога си, защото да го направим.

[Благодаря, Антонио]

Продължавам четене Rambus файлове ITC жалба срещу почти всички, иска да спре продажбата на почти всичко

Rambus файлове ITC жалба срещу почти всички, иска да спре продажбата на почти всичко, първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри декември 2010 година 13:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink X-малко лаборатории | | Email този | Коментари

Engadget Ръководство Ваканционни подарък: Играчки / Чист неща

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/engadgets-holiday-gift-guide-toys-neat-stuff/:
Добре дошли в Engadget подаръци Пътеводител Holiday ! Екипът тук е добре запозната с сърцераздирателни затруднения на сезонни търговски опит, и ние искаме да ви помогне чрез боклук и излезе със съкровищата тази година. По-долу е на орляк днес от страна куратор чукове, и можете да се отправите обратно към подаръци център Guide, за да видите останалата част от продукта водачи, тъй като те са добавен през целия празничен сезон.
Технически, можете да играчка с почти всичко, така че елементите, които следват, не са непременно тези, които ще намерите в магазините на средната си магазин за играчки, макар че със сигурност някои от тези прекалено - най-вече, те са обект че ние решихме, че са просто твърде страхотно да избяга вашето предизвестие тази година, но не го направи в нашия стандарт категории. Четете!

Продължавам четене Engadget празник подаръци Ръководство: Играчки / Чист неща

Engadget празник подаръци Ръководство: Играчки / Чист неща първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри декември, 2010 12:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Аквариум Използва змиорка Powered коледни светлини

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6nXVdSSSrLg/story01.htm:
А японски аквариум използва най-зелените "енергийни възможност за захранване на светлините на коледната елха си, електрическа змиорка. От статията: "Всеки път, когато се движи змиорка, два алуминиеви панели се съберат достатъчно електричество, за да светне на 2 метра (6 фута 6) високо дърво, облечен в бяло, в нажежен периодично мига."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.