четвъртък, 2 декември 2010 г.

Компютърен инженер Барби вече на разположение, и си телефон е подобрена, тъй като ние последно я видях

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/computer-engineer-barbie-now-available-and-her-phones-been-upg/:
Ние бяхме доста впечатлени от компютърен инженер Барби е Linux лаптоп и мобилен телефон, когато за последен път я видях в играчките панаир в Ню Йорк. Е, кукла се предлага сега, и си съоръжение е намерила един ъпгрейд за търговия на дребно версия. Розовият лаптоп вече има някакъв обичай работа Барби система, и да, тя изглежда да е спортно един iPhone тези дни. Предполагаме, това е съчетан с могат да бъдат "Mattel на Барби" Аз iPhone ап, но ние също помним от нашето детство, че Барби е силен тек маниак, който винаги трябва да има най-новите съоръжения, така че не можем да кажем, че сме " отново изненада. Компютърен инженер Барби вече се предлага за $ 12,99. Изстрел на първия "компютърен инженер" Барби се срещнахме се след почивката.

Продължи четене "компютърен инженер" Барби вече на разположение, и си телефон е подобрена, тъй като ние последно я видях

Компютърен инженер Барби вече на разположение, и си телефон е подобрена, тъй като ние последно я видях първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви декември 2010 17:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Mattel | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар