четвъртък, 2 декември 2010 г.

нови манекените на GM тест катастрофата може да се каже "Ох!" 10 000 пъти в секунда

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/gms-new-crash-test-dummies-can-say-ouch-10-000-times-a-secon/:
General Motors може да са преминали през един мъничък мъничък проблем несъстоятелност, но това не означава, че е изостанал. Американският производител на моторни превозни е просто представи най-новата си краш-тестове манекени - или антропоморфни устройства за тестване, за да ги дадат highfalutin заглавието - които са в състояние да лъчезарните на доклади за състоянието 10 000 пъти в секунда. Оборудван с 70-80 сензори всеки, новото семейство на участъци тест устройства широк кръг от потенциални пътници, от напълно развит мъже на малко дете, въпреки че е малко разочароващо, за да видите всички те имат цокъл корема и добра стойка. Хайде сега, GM, ние бихме трудно свиква състезание за перфектно изваяни безпилотни летателни апарати, които могат да говорят достатъчно бързо, за да разговаряте с колибри представител. Видео и пълната информация за медиите могат да бъдат намерени след почивката.

Продължавам четене нов катастрофа GM тест манекени може да каже "ох!" 10 000 пъти в секунда

нова катастрофа GM манекени тест може да каже "ох!" 10 000 пъти в секунда първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри декември 2010 год. 06:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар