четвъртък, 2 декември 2010 г.

Android 2.x сега представлява 83% от всички активни Googlephones

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/android-2-x-now-accounts-for-83-percent-of-all-active-googlephon/:
Ние не сме напълно сигурни, че Android 2.1 потребителите ще се радваме да се обедини в с 2.2 на потребителите - в крайна сметка, има много в Froyo това не е на разположение на Eclair - но това не променя факта, че на хладно 83% от активно използват Android телефони в момента тече един от последните две повторения. Напомняне се заслужава да се каже, че с "активни" имаме предвид тези, които свързали с Android на пазара през предходните две седмици - които могат да имат леко отклонение към по-представляващи по-новите телефони с приятели или изоставянето им Cupcake и Donut телефони или просто не търси нови приложения за тях. Така или иначе, ние смятам че е добре да се види такава хубава филийки , предприети от напреднали версии на Android най-много, изглежда почти жалко, че на пристигане Пищен скоро ще наруши нещата отново и отново. За сега, ние сме на разстояние до нашите деликатеси, всичко това говори за храна ни дава Munchies.

[Благодаря, Дан]

Android 2.x сега представлява 83% от всички активни Googlephones първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри Декември 2010 02:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Android Разработчици | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар