четвъртък, 2 декември 2010 г.

НАСА открива арсен, родени организми, търсене на живот получава широки параметри

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/nasa-discovers-arsenic-born-organisms-search-for-life-broadens/:
Ако сте се надявали на НАСА , че ще обяви първата чуруликам от извънземни се, съжалявам да разбие сърцето ти - това е astrobiological , но резултатите са действително направени от този камък. Изследователи в черно езеро, Калифорния откриха микроорганизми (на снимката), която използва aresnic вместо фосфор да живеят добре и се възпроизвеждат. Последните, доколкото се отнася до земния живот, е buildng блок на живот заедно с въглерод, водород, азот, кислород и сяра, всички неразделна част от нашия ДНК и РНК. Арсен Междувременно, по принцип се смята отровни - но "химически той се държи подобно на фосфат", очевидно с цел по-добро заместване. С други думи, от НАСА доказа, че животът може да се направи с различни компоненти от нашите текущи предположения, на местно, така и отвъд звездите. Изглежда напълно логично, ако питате нас. (На силициева основа Орта, д-р Спок?)

И така, какво да кажем за други атипични живот, които са химически вещества? НАСА не е спекулация. Този звук ще чуете е хиляди електрически крушки се пръкват като писател на научна фантастика навсякъде апелирам към създаване чисто нов супер злодеи - и хиляда химия професор писане на нови допълнителни въпроси признание за финалите есенния семестър.

НАСА открива арсен, родени организми, търсене на живот получава широки параметри първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри декември, 2010 14:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник НАСА | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар