неделя, 5 декември 2010 г.

По-добър обмен на Intel идва Опасност

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g9adx6g-O7Q/story01.htm:
Хю Пикънс пише "Ellen Nakashima пише" Вашингтон пост ", че след разузнавателната общност бяха подложени на остри критики след 9 / 11, че не е за споделяне на данни, длъжностни лица за цел да улесни отделните ведомства да обменят важна информация, която информационните аналитици на по-широк достъп до държавни тайни, но WikiLeaks се оказа, че има недостатък на по-добър обмен на информация. За да се предотврати по-нататъшни нарушения, Пентагонът разпореди функция, която позволява материала да се копира върху палеца дискове или други преносими устройства да бъдат изключени от нейно класифицирана компютърни системи и ще ограничи броя на класифицирана системи, от които материали могат да бъдат прехвърлени некласифицирани системи, както и да изискват двама души да участват в преместването на данни от класифицирани в некласифицирана системи. В крайна сметка е, че последните изтичане на информация "е изгорял дупка" в рамките , чрез която правителствата пазят тайни. Според британския журналист Саймън Дженкинс думи на хартия може да бъде защитена, електронни архиви не. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Концепции за предна "Вливайте IPod Nano гледате лентата печели награда за дизайн въображаеми, сърцата ни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/frontal-concepts-infuse-ipod-nano-watch-strap-wins-imaginary-de/:
До сега, вие сте решили, ако ти започваш да се използват 6G на Apple IPod Nano като часовник. Ние очевидно имаме собствените си чувства по този въпрос, но тези, които не може да се занимава с действителната функционалност определено трябва да се търси в посока на предната концепция. Това Австралия инвентар току-що издаде първия си продукт, а това е далеч и далеч най-разумно, предназначени за безплатен гледате лентата нано към днешна дата. Вместо просто примка група през задната клип на устройството, като лентата Вливайте всъщност е проста, само с едно кликване заключващ механизъм да си цифров часовник в позиция. То също е разположен, за да позволи на аудио кабел да тичам нагоре по ръката и е изградена от поликарбонат пластмаса и силикон - много трудно да се издържат от време на време посещение фитнес. Американците могат да получат предварителна заявка в днес за 24,95 щатски долара (черно, бяло и кафяви нюанси са на разположение), като първият се очаква да превози главата за около две седмици. тиктака, времето на Дядо Коледа.

Продължавам четене предна Концепцията "Вливайте IPod гледате лентата нано победи въображаеми награда за дизайн, сърцата ни

Концепции за предна "Вливайте IPod гледате лентата нано победи въображаеми награда за дизайн, сърцата ни първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти Декември 2010 година 16:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Концепции за предна | Изпрати | Коментари

Докладът констатира още Aussie работници Gov't злоупотреба с интернет

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z8a_Dy8SBZg/story01.htm:
destinyland пише "Нов доклад пред парламента на Австралия обяви с 54% увеличение на държавните служители злоупотребяват с интернет. През финансовата 2010 година, 313 различни федерални работници бяха подложени на разследване за неправомерно използване на електронна поща или по интернет, се само от 202 на предходната година Докладът -. достъпни онлайн като файл PDF - и открих, че почти половината от разследваните работници в австралийската данъчна служба, според австралийски блог технологии "Може би това е просто случай на особено скучна работа като такива отвличане на вниманието по-привлекателна. , "те показват, тъй като докладът обвинява повечето от разкритите случаи на еднократни случаи на лоша преценка."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Droid Pro се понижи до $ 50 на договора от Best Buy Mobile

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/droid-pro-dropped-to-50-on-contract-by-best-buy-mobile/:
Ако безплатни телефони Android на всеки превозвач на САЩ не са достатъчно, за да ви примами в Best Buy магазините Мобилни този месец, може би силно обезценени Droid Pro ще бъде. Моторола Android 2.2 слушалка, която стартира в $ 179.99 с обичайните две години Verizon тай-в, в момента е достъпна за закупуване за точно $ 130 по-малко в Best Buy за мобилни обекти - както онлайн и тухли и хоросан сортове ще ви позволи разходка далеч от които е за $ 49,99 и 24-месечен ангажимент. Ние не знаем, когато всички тези луди сделки идват, но не се оплаквам.

[Благодаря, Тони]

Droid Pro се понижи до $ 50 на договора от Best Buy Mobile първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти декември 2010 14:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Best Buy Mobile | Изпрати | Коментари

Японски робот снимки Само Ripest Ягоди

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BrVSV4IWwSA/story01.htm:
kkleiner пише "Институтът на земеделска техника в Националния земеделието на Япония и храните научноизследователска организация, както и SI Seiko, е разработила робот, който може да изберете и реколта ягоди въз основа на техния цвят. Узрели плодове се откриват с помощта стереоскопичен на робота камери и анализирани, за да измери колко червени те се появяват. Когато плодът е готов да излизам на лози, роботът бързо го е локализирана в 3D пространство и разфасовки от него безплатно. От наблюдение на събиране, на процеса на събиране отнема около 9 секунди на Бери. Творците смятат, че тя ще да могат да намалят реколтата време с 40%. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Google харчи още няколко милиона, взима Widevine софтуер DRM фирма

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/google-spends-a-few-more-million-picks-up-widevine-drm-software/:
Две придобивания в толкова дни? Кажи, че не е така! Преди дори unboxing фонетична изкуства , Google вече разграбени Сиатъл-базирани Widevine . Истината е, че вие сте може би като се възползва от компанията технология, без дори да забележи това - той се използва в над 250 милиона уеб свързани телевизори и сияние целия свят, и това е преди всичко за цел да осуети пиратството опити като дават възможност на потребителите да ползват съдържание на по-широк спектър от устройства. Тъй като тези неща са склонни да направят, нито облекло говори цени, но това е доста ясно защо Ел GOOG би имала фирма като това в портфейла си. Нещо повече, това е границата комичен, че Viacom е бутане жалба , за да се рови в Google като анти-студио, про-пиратство чудовище, докато тя е разходи трудно спечелените пари на DRM слой. Във всеки случай, не на Google класирането им на специфични планове, просто все още, само като посочва своите намерения за поддържане на споразумения Widevine е, да осигуряват подкрепа за съществуващи и бъдещи клиенти, както и "изграждане на [технологията] за подобряване на продуктите, както Widevine и собствените му."

Google харчи още няколко милиона, взима Widevine DRM софтуер, фирмата първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти декември 2010 год. 13:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Изтегляне Squad | източник Официален Google Блог , Widevine | Изпрати | Коментари

Избягване на DMCA горки Като Indy Проект на играта?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vs9dM0FhFDU/story01.htm:
androidstevep пише "Бях само на получателите на тази на сваляне DMCA информация за играта си в Android Market," Супер Pac. " Namco Bandai са подали заявление към Google, като твърди нарушение на авторски права на техните играта Pac-Man. " Въпреки, че моята версия е очевидно вдъхновен от оригинала аркадна игра, без оригинални произведения на изкуството или звук са копирани. Проблемът от моята гледна точка е, че известието DMCA не е ясно къде и защо нарушение се твърди. Моето предположение е, че може би име е твърде сходни, въпреки че е търговска марка търсене за "Супер Pac" преди освобождаване и се изкачи с нищо. Освен това, Google е забранил достъпа си до този апартамент, вероятно, както се изисква от този закон, така че аз съм в състояние да направи каквото и дори изменения биха били необходими. Като част разработчик с ограничени средства (т.е. не могат да си позволят скъпи адвокати), но желаят да полагат всички усилия, за да се избегне правните въпроси, как човек може преговаря това, което изглежда, че е трудно минно поле на търговски марки, авторски права и този закон? Дали някой има съвети в тази област? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




WikiLeaks Прие съвети от медиите

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NPTg-3wzESk/story01.htm:
formfeed пише "Според AP (чрез Google News), Wikileaks е не просто седи на последните материал, за да могат да я освободите малко по малко в пресата, тъй като много хора подразбиращи се. Точно обратното, това е точно обратното :. "само като има съвети от пет новинарски организации, с които тя избра да споделят всички материали са те сами освобождаване на тези вестници" са консултации WikiLeaks, на която документите за освобождаване публично и това, което redactions да направи в тези документи. " АП въпроси дали Wikileaks ще следи тези redactions, но все пак е доста впечатлен от това "извънредни сътрудничество между някои от най-уважаваните обекти в света медии и организации WikiLeaks." Чудя се дали някои от анти-Уикипедия плам видна сред законодателите в САЩ ще да бъде оказан срещу AP и други водещи медии източници.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Razorfish пристанища DaVinci интерфейс за Kinect, прави физика охлади (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/razorfish-ports-davinci-interface-to-kinect-makes-physics-cool/:
Razorfish пристанища DaVinci интерфейс за Kinect, прави физика охлади (видео)
Razorfish е малко по маркетинг компания, че е направил някои впечатляващи неща по повърхността на Microsoft , неща, които може или не може да е виждал, тъй че определена търговска марка на пиедестал не е точно превърне в заплаха за световната dumbtable пазар. Едно от интересните неща, Razorfish е така наречената повърхност физика Illustrator наречена DaVinci, която позволява на потребителя да драскулка на екрана и включете тези драскулки на топка, кутии, лостове, и опори. Сега този код е ефективно пренесли този код за да Kinect, както можете да видите във видеото по-долу, като ви позволява да направите един и същи вид на нещата, но с твоето две ръце, плаващи във въздуха. Вие може да предизвика фигури, за да левитират, да създаде тежестта между тях, да направим нещата орбита, дори даде възможност магнетизъм, който последователно дърпа и хвърля си малко драскулки по екрана. Фирмата се казва, че продължава да се усъвършенства опит и може би, ако всички поискат хубаво, те дори ще съобщение на приложението, когато те са чрез така че можете да го опитате сами.

[Благодаря ти, Лука]

Продължавам четене Razorfish пристанища DaVinci интерфейс за Kinect, прави физика охлади (видео)

Razorfish пристанища DaVinci интерфейс за Kinect, прави физика охлади (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти декември 2010 г 11:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Razorfish | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic