неделя, 5 декември 2010 г.

ComScore: Android поддържа chugging, BlackBerry западне, свят очаква Windows 7 Телефон на номера

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/comscore-android-keeps-chugging-blackberry-falters-world-awai/:
В сравнение с месец миналогодишния доклад , това е повече или по-малко бизнес както обикновено в последния смартфон ComScore пазарен дял номера за тримесечния срок, който изтича през октомври, но има няколко интересни точки на стойност вика. Най-вече да се откаже от RIM, изглежда е ускорена - да сме загубили твърди, 3.5% от пазара в САЩ през последния период в сравнение с 2,8% преди, което означава, че те сега до 35.8%. Разбира се, че все още е повече от достатъчно, за да ги държи удобно в първото място, но това е положението, че ще искате да се обърне по-рано или по-късно - надявам се да помогнем с TAT . В същото време, Apple е прикачен на малко по-голямо парче от баницата, но те са все още задържат сравнително стабилно; Google Междувременно продължава стратосферата води, слепване на друг процент 2.1 от номера от миналия месец да достигне 23.5% - остър на върха на Apple , ще се каже. Най-интригуваща история, все пак, би трябвало да бъде на Microsoft: те са по-ниски, отколкото преди от само 9,7% от пазара, но тези цифри не включват Windows 7 Телефон все още - и ясно, човек не купуват WinMo 6.5 предавка при този въпрос. Ако започнат да се интересува от следващия месец или два на този фронт.

ComScore: Android поддържа chugging, BlackBerry западне, свят очаква Windows 7 Телефон за номера първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти дек 2010 год. 19:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник ComScore | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар