неделя, 5 декември 2010 г.

Реч балон с форма на Говори-е вече в продажба, можем да слушаме

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/speech-bubble-shaped-speak-er-now-on-sale-we-take-a-listen/:
Дори за известно контакт като Арт Лебедев Studios , това е трудно да се чудим, дизайн-централен продукти, посочени в комерсиализирани, раса до най-долния свят. Най-често обаче мечтите умират по време на производствената линия, както и някои от най-добрите, предназначени съоръжения в света сергии на чертожната дъска. По някакъв начин или друг, Шерууд Forlee и Mihoko Ouchi са успели да преодолеят традиционните ограничения производството и да този фантазия в живота. Ако ще се припомни, чухме за. Е-е Говорете през януари на тази година, и докато ние знаехме, планове, за да започне да доставя ги на крайните потребители, преди зората на 2011 г., ние поддържа здравословно ниво на скептицизъм - няма нищо чак толкова сърдечно-трогателен като си балонът се спука след Ratcheting надеждите ви се прекалено висока, нали? Днес ние сме развълнувани да се каже, че Говори-е сега доставка на тези, с $ 99.95 за губене, и ако ти пука да чуят какво мислим за най-страхотно набор от говорители часа тази планета някога е познавал, ръководител точно на миналото на почивката.

Продължавам четене реч балон с форма на Говори-е вече в продажба, можем да слушаме

Реч балон с форма на Говори-е вече в продажба, можем да слушаме първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти декември 2010 год. 17:25:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Говори-Ир | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар