неделя, 5 декември 2010 г.

Концепции за предна "Вливайте IPod Nano гледате лентата печели награда за дизайн въображаеми, сърцата ни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/frontal-concepts-infuse-ipod-nano-watch-strap-wins-imaginary-de/:
До сега, вие сте решили, ако ти започваш да се използват 6G на Apple IPod Nano като часовник. Ние очевидно имаме собствените си чувства по този въпрос, но тези, които не може да се занимава с действителната функционалност определено трябва да се търси в посока на предната концепция. Това Австралия инвентар току-що издаде първия си продукт, а това е далеч и далеч най-разумно, предназначени за безплатен гледате лентата нано към днешна дата. Вместо просто примка група през задната клип на устройството, като лентата Вливайте всъщност е проста, само с едно кликване заключващ механизъм да си цифров часовник в позиция. То също е разположен, за да позволи на аудио кабел да тичам нагоре по ръката и е изградена от поликарбонат пластмаса и силикон - много трудно да се издържат от време на време посещение фитнес. Американците могат да получат предварителна заявка в днес за 24,95 щатски долара (черно, бяло и кафяви нюанси са на разположение), като първият се очаква да превози главата за около две седмици. тиктака, времето на Дядо Коледа.

Продължавам четене предна Концепцията "Вливайте IPod гледате лентата нано победи въображаеми награда за дизайн, сърцата ни

Концепции за предна "Вливайте IPod гледате лентата нано победи въображаеми награда за дизайн, сърцата ни първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти Декември 2010 година 16:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Концепции за предна | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар