неделя, 5 декември 2010 г.

Viber VoIP iPhone ап: 3G разговори, без регистрация, и напълно безплатно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/viber-voip-iphone-app-3g-calling-no-registration-and-totally/:
Знаеш ли тези гласове минути сте били принудени да купят, за нещо като някога? Сега би било страхотно време, за да ги сбогом оферта ". От нищото, Viber е спуснат, за да смаже мечтите на Skype и всеки друг VoIP доставчик там, и ако тези момчета могат да достигнат критична маса, запалените iPhone потребителите със сигурност ще бъде в състояние да си купи мобилен план с по-малко минути. Тя работи като такава: инсталирате безплатно приложение на вашия iPhone, предоставят само телефонния си номер (без "регистрация" е необходимо) и след това го стартирайте. Viber използва съществуващия си контакт и списъка с предпочитани, а можете да направите Viber или стандартни гласови повиквания в рамките на апартамент, естествено, логото Viber появи до всеки контакт, който е и потребител, което го прави лесно да се види кой може да VoIP разговори за безплатно. Тъй като нашите братя в продължение на точка TUAW се, там просто няма улов могат да се намерят - добре, с изключение на тези от вас, броене си килобайта на AT & T е нова, дозиращи планове данни . Качеството на разговора е казано, че се отлично през 3G и WiFi, и потенциално най-доброто от всички, безплатни SMS и версия за Android са едновременно по пътя. Ръководителят на миналото се счупят, когато имате нужда от допълнителни убедителни, и се включи, че качи връзка, за да се изтегли на. Така че, AT & T, каква е стойността на тези теза "преобръщане минути" отново?

Продължавам четене Viber VoIP iPhone ап: 3G разговори, без регистрация, и напълно безплатно

Viber VoIP iPhone ап: 3G разговори, без регистрация, и напълно безплатно първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти Декември 2010 година 22:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TUAW | източник Viber , качи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар