неделя, 5 декември 2010 г.

Официален Android 2.2 (Froyo) актуализира появява за Epic 4G на Sprint

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/official-android-2-2-froyo-update-emerges-for-sprints-epic-4g/:
Samsung може да сте пропуснали му обещал септемвриноември ) кораб дати за Froyo на Галакси гама S, но в този момент, ние сме просто удоволствие да виждам напредъка на всички. Спринт на Epic 4G току-що се превърне в първият американски Galaxy телефон S да пипвам официален Android 2.2 (v2.2.1, всъщност) строителство, с необходимите файлове, населяващи на сървърите на Google тази вечер. Ако ще се припомни, един почти окончателното изграждане действително пропускам вън около три седмици, но DK28 версия на вземане на кръга на XDA-разработчиците изглежда да е реална сделка. Ръководител на над да си актуализира става, и не забравяйте да споделите с нас как всичко се превръща в коментарите по-долу.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Официален Android 2.2 (Froyo) актуализира появява за Epic 4G на Sprint първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти декември 2010 г. 21:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BriefMobile | източник XDA-фирми (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар