вторник, 18 януари 2011 г.

Бяла iPhone 4 твърди, че се превръща в Best Buy е система за инвентаризация, стартира 27 2?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/white-iphone-4-purportedly-turns-up-in-best-buys-inventory-syst/:
Той е бил дълго време идва, но сега започва да изглежда като нещата, просто може да се започне да може би, евентуално линия за бяло iPhone 4. Видяхме някои инвентаризация снимки от Vodafone Германия себе си вчера, а сега се превърна Mac слухове за удар от него собствени, която се появява да покаже както 16GB и 32GB версия на телефона в Best Buy за инвентаризация система в САЩ. Нещо повече, тези малки обяви също показват специфичен състав дата в на 27 февруари, а за какво си струва, моделът номера съвпадат с тези, които първо се появи в Best Buy в системата, когато тя е била първоначално като предварителни поръчки за трудни за производството телефон. Разбира се, ние все още не е напълно доволен, докато не започнете да виждате някои действителни кутии с бяла Iphones в тях, но тук се надяваме, че няма да трябва да чакаме твърде много вече за това да се случи - Apple все още не е избута назад , че " пролетта на 2011 "дата, след като всички.

[Благодаря, Мика]

Бяла iPhone 4 твърди, че се превръща в Best Buy е система за инвентаризация, стартира 27 2? първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари, 2011 г 16:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Мак слухове | Изпрати | Коментари

30% повече патенти Издаден през 2010 г.

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/felgrVVbey8/story01.htm:
Анонимен читател пише "Числата са и САЩ Патентното ведомство предоставя 219 614 патенти през миналата година, което е 31% по-високи, отколкото през 2009 г. и 27% по-висок от всички години в историята. Това не е само незначително увеличение на патенти одобрени, но голям скок. секретар на САЩ търговията Гари Лок и USPTO режисьор Дейвид Kappos имат както заявява, че една от целите им е да се намали броят на чакащите в патентното одобрения, и изглежда, че начина, по който те са прави, така е, като одобрят повече патенти , по-бързо с по-малко контрол -. с голям процент от тях са софтуерните патенти Това може да намали изоставането в Патентното ведомство, но изглежда вероятно ще се увеличи броят на чакащите в съдебната система като дела са подадени през куп от тези нови патенти. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Номинирай любимите си притурки през 2010 г. Награди Engadget!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/nominate-your-favorite-gadgets-in-the-2010-engadget-awards/:
Добре дошли в 2010 Engadget награди !

За ваше гласуване (и номиниране) удоволствие, ние представяме на седмия годишните награди Engadget! Предпоставката е проста: 2010 може да са се изплъзнали през пръстите ни, но всички спомени от приспособления, последните са все още с нас (някои в по-благоприятна светлина, отколкото някой друг). Сега имате възможност да изказвам мнението си за това, което обичаше през 2010 г., и ни кажете какво сте psyched за за 2011 година.

Тази година имаме 24 категории за грайфери, общо с 48 награди да бъдат уточнени. Всички финалисти за наградата Engadget са читателя-номинирани и редакторите на Engadget ще избере най-доброто от тези номинации (обикновено някъде между 4-6 изделия или технологии), като финалисти.

Има две награди по категории, Reader's Choice (гласува от теб!) И Избор на редакторите (избран от нас). Гласуването ще се проведе след няколко седмици, след като номинираните се качват, а победителите ще бъдат обявени скоро след това.

Можете да намерите цялата информация и номинираните на целевата страница ние създадохме тази година, което трябва да направи по-лесно да получите всички селекции (и да гласуват, след като ние сме избра финалистите). Просто кликнете тук .

Трябва до 23:59 ET за вторник, 1-ви февруари 2011 г, за да си вписвания инча Сега, проверете номинират или използвайте удобни списък след почивката!

Продължавам четене Номинирай любимите си притурки през 2010 г. Награди Engadget!

Номинирай любимите си притурки през 2010 г. Награди Engadget! първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти Яну 2011 15:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Флорида окръг комисия казва MagicJack отстраняват въз 911 такси

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/florida-county-commission-says-magicjack-skipped-out-on-911-fees/:
MagicJack е се е намирало в повече от няколко спорни сблъсъци и преди, и изглежда, че сега, разтоварени в друга, за да Kanawha Каунти Комисията във Флорида, където компанията YMAX съобщения се основава своята майка. Това е изведено MagicJack не е успял да събере 911 такси и от своя страна плащат на средства за страната, която разчита на таксите за финансиране на своите 911 център за спешно - или, както Kanawha окръг Председателят на Комисията Кент Carper succintly се изразява, "няма нищо" магия "за Magic Джак." За това е страна, MagicJack настоява, че не е "глас спрямо същия период на Интернет" и, следователно, не е длъжен да плати 911 такси, както и че освен това се допълва, че дори не е в състояние да събере дължимите такси за начина, по който своя продукт се продава. Ние просто ще трябва да изчакаме и да видим колко добре, че аргумент е верен, когато MagicJack лица обществено състоянието на служба на Комисията на 1 март - което, между другото, вече е отказано искането MagicJack да прекрати делото.

Флорида окръг комисия казва MagicJack отстраняват въз 911 такси първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари 2011 г 15:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник Чарлстън вестник " | Изпрати | Коментари

Необезпечен IP камери достъпни за всички

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/axRUSEN_A_Q/story01.htm:
Orome1 пише "През последните няколко десетилетия, ние сме толкова свикнали с идеята, че на обществеността част от ежедневието ни се гледа и записва - в магазина, на улицата, в институции, - че ние често дори не забележите, че . камери вече аналогови системи за наблюдение е било трудно да проникна в от хора, които нямали достатъчно познания, но IP камери - като свои собствени IP адреси - може да бъде доста лесно да се намира физически и техните поток, гледани в реално време от всеки, който има минимално количество на компютъра познания и знае какво да търсят в Google. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Verizon официално убива извън Ню всеки две ъпгрейд отстъпка програма

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/verizon-officially-kills-off-new-every-two-upgrade-discount-prog/:
Има вече много доказателства, през последните няколко седмици да наречеш това заключване, но нека просто отидете напред и затваряне на веригата по този въпрос: официален Въпроси Verizon е списък е актуализиран, за да показват, че си New всеки две отстъпка програма ъпгрейд е тост. Накратко, това означава, че нови линии на услугата Verizon няма да могат да кандидатстват за оборудване отстъпка - които се използват за изпълнение между $ 30 и $ 100 - след двугодишен договор е нагоре, и хора, които в момента са включени в NE2 отговарят на условията план ще могат да се изплатят на отстъпка още веднъж, преди да бъдат извадени от него. Този ход вид съвпада с Verizon е решение преди няколко месеца за бум на ЕФО смартфон на стената-индуциращи $ 350, и тя изглежда да е част от по-голяма индустрия тенденция към вземане на телефони wincingly скъпо да се замени. Не изпускайте, че Droid X , приятели!

Verizon официално убива извън Ню всеки две отстъпка програма ъпгрейд първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари, 2011 год. 14:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Verizon | Изпрати | Коментари

FCC одобри закупуването Comcast на NBC, Министерството на правосъдието до следващата

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/fcc-approves-comcasts-purchase-of-nbc-justice-department-up-ne/:
Не огромна изненада, но Федералната комисия по комуникациите току-що одобриха покупката на Comcast на NBC Universal с гласуване 4-1. Подробности за решението не са излезли още, но FCC председател Юлий Genachowski са настояват за силен регламенти забраняват Comcast от рязане себе си скъпа сделки за съдържанието NBC или приоритет на собствените си движение видео на тръбите, така че ние би трябвало да предположите, че е част от споразумение тук. Ние ще ви уведомим, когато се намери изход - и не забравяйте, Министерството на правосъдието все още има да се отразят на, както и, така че тази сделка все още не е напълно опаковани.

FCC одобри закупуването на Comcast на NBC, Министерството на правосъдието се следващата първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари 2011 година 14:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник CNBC | Изпрати | Коментари

Музика наистина е упойващ, в крайна сметка

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rPpYy5XxJcg/story01.htm:
Джейми пише "реакция ни към музиката, която обичаме стимулира притока на допамин в определени части на мозъка, заключава нов на проучване на университета" Макгил ". помогне Констатациите", за да обясни защо музиката е толкова висока стойност във всички човешки общества, "учените бележка."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Двама арестувани за нарушаване на сигурността IPAD

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/two-arrested-for-ipad-security-breach/:
Две арести са направени, свързани с нарушаване на сигурността, че изложени хиляди "имейл адреси IPAD потребители и друга информация през миналата година. Даниел Spitler и Андрю Auernheimer (да, този човек отново) са били задържани и обвинени в заговор за достъп до компютъра, без разрешение и измами, по обвинение, че с помощта на потребителски скрипт (построен от Spitler), наречена IPAD 3G профил Slurper за достъп до AT & на сървърите на T , имитира IPAD 3G, и се опитват чрез внезапни идентификатори ICC. След като валиден МНС е установено, човек може да реколтата от потребителя име и имейл адрес. Разбира се, хакери твърдят, че всичко това беше направено за AT & T сила за закриване на основен недостатък за сигурност , и ще бъде интересно да видим какво точно компанията е да направи нещата.

Двама арестувани за нарушаване на сигурността IPAD първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти 1, 2011 14:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Ексклузивно: HP / WebOS на Palm таблетки - снимки, планове и повече

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/exclusive-hp-palms-webos-tablets-pictures-plans-and-mor/:

О, здрасти. А доверие типстъри що изпратих тези вътрешни прави на HP / на Palm "Топаз" WebOS таблетка , която е една от две таблетки в момента се разработва в Сънивейл. Точно така, две таблетки: 9-инчов топаз и 7-инчов модел codnamed Опал - един състав, което се вписва добре в след това "на Palm" Нещо голямо, нещо малко, нещо Лозунгът за своите предстоящи 09 02 събитие . С поглед към направят, ние виждаме не-бутона дизайн бихме чувал досега за (ако приемем, че ние сме жест област се върти с дисплей), отпред пред камера, микро-порта на дъното, и това, което се, че е Vizio Tablet стил три говорител режим за стерео звук и в двете пейзаж и портрет режими - това е два високоговорителя от лявата страна и една трета от дясната. (Това е само предположение, все пак.)

Ние сме казали, че единици ще започне да се стигне до Palm HQ през юни производството рампи за стартиране по-късно тази година - график подкрепени от вътрешно слайд търговия, което получихме, че списъците WiFi само, AT & T 3G и Verizon LTE версии на Опал, пристигащи през септември 2011 г., и на AT & T LTE през юли 2012 година. В слайд също показва Опал ще се обърне специално внимание д-четене, което има смисъл за 7-инчови устройства, а има и да се споменава за "премиум аудио", което добре укрепва нашата говорител хипотеза. За съжаление, ние не разполагат с никакви дума за характеристики и цена още, но тези неща е по-добре да се опаковане сериозни топлинна енергия за евтини, ако е наистина Palm планира да чака до септември, за да ги старта - те ще се стремят главата до глава с Xoom , на цифрови , и се предполага, че IPAD 2 . Ние сме да се рови за повече, така че имайте едно на окото - нещата ще се разбием , довели до 9 февруари .

Ексклузивно: HP / таблетки WebOS на Palm - снимки, планове, и по- първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари, 2011 13:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Bad Talks науката Сценарист За Плацебо NSFW Ефект * *

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ho4BdXQ-AO4/story01.htm:
Вестникът в. "Гардиън" Bad науката журналист д-р Бен Goldacre прави стоящ рутинни за медицина, на плацебо ефект, както и загадките на човешкото тяло в Nerdstock. От научна гледна точка, не мога да кажа точно колко смешно е, защото ми казаха, че е страхотно, преди да я видя.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Как Facebook кораби кодекс

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NIIWyJSlPRE/story01.htm:
Хю Пикънс пише "Двата най-големи отбора на Facebook, са техника и оперативни програми, с около 400-500 членовете на екипа всеки, заедно съставляващи около 50% от компанията. Всички инженери минават през 4-6 седмица" Boot Camp "обучение, когато те се научават системата на Facebook чрез определяне на грешки. След тренировъчния лагер, всички инженери да получите достъп до живи DB и всеки инженер може да променя всяка част от кодовата база на Facebook и настаняване в-ще, така че инженерите могат да променят характеристиките средата на процеса, се възстанови за работа проекти, и се инжектира нови идеи функция по всяко време. Тогава аргументи за това дали има или няма функция Идеята е струва това или не по принцип се решават от прекара седмица за неговото изпълнение и след това го изпитване на извадка на потребителите, например, 1% от потребителите на Невада. "Всички промени са съгласувани от най-малко един човек, а системата е лесно за някой друг да разгледа и преглед на кода си, дори и да не ги каня да", пише yeegay. "Това ще отнеме умишлено злонамерено поведение да получите на ООН -преразглеждат код инча "Това, което е интересно за compnay този размер е, че няма официален група за осигуряване на качеството на Facebook, но почти всеки служител е dogfooding на продукта всеки ден."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.