вторник, 18 януари 2011 г.

Китайски Ebox на Lenovo конзола страда забавяне, ето как си камера-базирани игри може да играе (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/lenovos-chinese-ebox-console-suffers-delay-heres-how-its-came/:
Имахме почти забравена на Lenovo Eedoo отделянето и си Китай обвързани с конзолата за видео игри , тъй като това как той не успя да се срещне с планираните Ноември 2010 откриването, но IDG News съобщава, че за усещане на движение Ebox не се е подхлъзнал на ум Lenovo - просто е избута още в 2011 година. До каква степен? Ако трябва да предполагам, бих казал, че Q2 2011 г. и на видеото по-горе са посочени за това. На пръв поглед случайно, ние бяхме просто пратих това кадри от една игра, наречена Flyimal, изградена въз основа на единство на двигателя като сътрудничество между 3D актив компания Mixamo и 3D жест признаване компания Omek Interactive, и - се получи това - в движение на "първата [ конзола], за да се направи от страна на китайските за китайския пазар и дължими за стартиране от Q2 на тази година. " Ние не можем да мислим за много системи за игра, които отговарят на това описание, трябва да бъда честен. Там не е много, за да погледнете тук, но ние си PrimeSense и състезателите ще бъдат perusing видео най-скоро, като се отбелязва, че устройството улавя точно 14 точки по тялото на потребителя за признаването алгоритми жест ... и се чудех дали има и трето измерение към някое от това движение. Прочетете единство, отчета Mixamo и Omek след почивката.

Продължавам четене китайски Ebox на Lenovo конзола страда забавяне, ето как си камера-базирани игри може да играе (видео)

Китайски Ebox на Lenovo конзола страда забавяне, ето как си камера-базирани игри може да играе (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари, 2011 13:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник IDG News (PC World) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар