вторник, 18 януари 2011 г.

Verizon официално убива извън Ню всеки две ъпгрейд отстъпка програма

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/verizon-officially-kills-off-new-every-two-upgrade-discount-prog/:
Има вече много доказателства, през последните няколко седмици да наречеш това заключване, но нека просто отидете напред и затваряне на веригата по този въпрос: официален Въпроси Verizon е списък е актуализиран, за да показват, че си New всеки две отстъпка програма ъпгрейд е тост. Накратко, това означава, че нови линии на услугата Verizon няма да могат да кандидатстват за оборудване отстъпка - които се използват за изпълнение между $ 30 и $ 100 - след двугодишен договор е нагоре, и хора, които в момента са включени в NE2 отговарят на условията план ще могат да се изплатят на отстъпка още веднъж, преди да бъдат извадени от него. Този ход вид съвпада с Verizon е решение преди няколко месеца за бум на ЕФО смартфон на стената-индуциращи $ 350, и тя изглежда да е част от по-голяма индустрия тенденция към вземане на телефони wincingly скъпо да се замени. Не изпускайте, че Droid X , приятели!

Verizon официално убива извън Ню всеки две отстъпка програма ъпгрейд първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари, 2011 год. 14:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Verizon | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар