вторник, 18 януари 2011 г.

Moneual DSPC поставя монитор на компютъра случай приветства вашите джаджи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/moneual-dspc-puts-a-monitor-on-your-computer-case-welcomes-your/:
Moneual DSPC поставя монитор на компютъра случай приветства вашите джаджи
CES е голямо място, начин по-голям от първия си апартамент, така че се надяваме, че ще ни прости за пропускането на Moneual Lab DSPC в изложбените зали. Това означава двоен екран компютър, при спортни определено висок дисплей, който може да направи за полезно разширение десктоп въпреки абонирате за нито един аспект съотношения досега известна от човека. За съжаление не характеристики са предвидени за решение или размер, но ние може да видите хвърляне инструментариума си редактор на изображения е там, може би на чат прозореца, или просто да го зареждане с джунджурии, като в тази картина. Въпреки това, с очаквана стойност от $ 1,500, ние сме си мислиш, че може вместо да си купите правилно големи втория монитор - и нова служба, която да го поставите.

Moneual DSPC поставя монитор на компютъра случай приветства вашите джаджи първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти Януари, 2011 година 06:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink О Gizmo! | източник CES Иновации Honorees | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар