вторник, 18 януари 2011 г.

Sprint увеличаване 3G данни план за цена от $ 10/mo, наричайки го "премия данни"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/sprint-increasing-new-3g-data-plan-contract-pricing-by-10-call/:
О, Sprint, можете подъл дявола. -Най-големият превозвач на страната трети току-що обяви, че е слепване на допълнително месечно $ 10 "премиум данни" отговаря за своята 3G данни планове Всичко това - в смисъл, зареждането 3G телефон на собствениците на същите цени, че Evo и Epic собствениците плащат сега за 4G услуги . Много е странно, защото на Sprint скрити увеличението на цените в прессъобщение, озаглавено "смартфони Drive безжичен пренос на данни експлозия", че първоначално изглежда е за увеличаване на използването на данни, преди преместването рязко в защита на допълнителна такса и potshots на диференцирани планове за данни - ние знам никой не иска да говори увеличенията на цените, но нека да има някои предприемчивост, момчета. Съществуващите 3G притежателите план Не всичко ще си проценти да отида докато те "ъпгрейд или да активирате друг смартфон", което не звучи чудесно за семейните планове, но ние ще се заемем някои разяснения относно това и ще Ви уведомим. Така или иначе, ние ще кажем бране на не-4G Спринт телефона просто имам истински глупаво. PR след почивката.

Продължавам четене Sprint увеличаване 3G данни план за цена от $ 10/mo, наричайки го "премия данни"

Sprint увеличаване 3G данни план за цена от $ 10/mo, наричайки го "премия данни" първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари 2011 09:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар