вторник, 18 януари 2011 г.

Грифин StompBox педал борда носи автентичност IPAD рока

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/griffin-stompbox-pedal-board-brings-authenticity-to-ipad-rocking/:
Потребителите на iShred IOS Live ап (няма никаква връзка с това нещо ) вече имат един педал борда да си свършат работата на, добре, педал борда. До неотдавна, ап позволи на играчите да свържат своите електрически китари с iPhone или IPAD и да използвате устройството, както каза един усилвател, с почти безкраен набор от педала ефекти в ръцете им. Търсите начин да се направи опит по-автентично, Грифин се обедини с хора в Frontier Design Group за създаване на StompBox, които според съобщение Грифин, "ефективно пресъздава опит с действително педал борда." Той има четири отделни ключове крак, който може да бъде назначен специално ефекти от страна на потребителя, и се свързва с IPAD или iPhone с 1-метров кабел конектор - кабели китара връзка се продават отделно. Сега бъдещето Петър Framptons на света могат да намалят присъствието си на време за настройка и се концентрирайте върху вземането на китарата говори.

Грифин StompBox педал борда носи автентичност IPAD рока първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари 2011 г 07:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Pocket-влакънца | източник Грифон | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар