вторник, 13 септември 2011 г.

Интел Мандати Универзитети Примање средства нису датотека патенти

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BnmKVCYNnkQ/Intel-Mandates-Universities-Receiving-Funds-Not-File-Patents:
спрокетбои пише "Од јануара су четири америчка универзитета су се сложили да буде домаћин Интел науку и технологију центара који ће се финансирати по стопи од 2,5 милиона долара годишње за пет година Али чекајте, има зачкољица: компанија је направио услов да у. би добио милионе, ваш универзитет мора отвореног кода било каквих софтвер и проналазака који долазе из ове финансирање истраживања ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛГ Оптимус хуб званично оутед као наследник Оптимус Једна династија (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/13/lg-optimus-hub-officially-outed-as-successor-to-optimus-one-dyna/:
Па, ЛГ испред отишао и направио наследник Оптимус Један све званичне налик. Уређај сте раније познат као Унива (Е510) је преименована у Оптимус хуб, и то је постављен да стигне у Италији следећег месеца за 199 € ван уговора. Спецификације остају исти, јер смо први пут завирио у слушалицу, иако ми смо сада у могућности да попуните неке додатне празнине. Прво, камера је добио налетети на 5 мегапиксела, и док телефона могућност снимања видеа и даље на врху се на ВГА (640 к 480 пиксела), сада ће снимање до 24фпс (уместо 18фпс са Оптимус један). Нажалост, ЛЕД блиц и даље одсутни са сцене. Ова Евро верзија има куад-банд ГСМ подршку, иако је 3Г повезивање је ограничена на 2100 и 900МХз бендовима и ХСДПА капе се на 3.6Мбпс ХДблог (са седиштем у Италији) је срећу да добијем неке руке на време са уређајем, и. чак и ако не говорите италијански, изгледа да ради прилично добро - само завирити после паузе. Како ће се упоредити са понудама од Хуавеи и ЗТЕ у борби за свој тешко зарађени новац? Да људи, остаје да се види.

Наставити читање ЛГ Оптимус хуб званично оутед као наследник Оптимус Једна династија (видео запис)

ЛГ Оптимус хуб званично оутед као наследник Оптимус Једна династија (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 13 Апр 2011 15:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Поцкетнов , Унвиред Погледај | извор ХДблог.ит (преведена) | Емаил ову | Коментари

Интел приказује ваше Медфиелд на бази Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ на ИДФ 2011, ми (укратко) иду очи-у

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-shows-off-medfield-based-android-tablet-at-idf-2011-we-b/:
Много у истом духу као и смарт телефона приказао јутрос, Интел је такође задиркивали Медфиелд на бази Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__. Али за разлику од прототипа Енди Рубин је збрисан са њим са бине, ми смо били у стању да бар добити изблиза и лични са Интел-у полубрат. На жалост нисмо били у стању да стварно га додирнете, али ево да се надајући можемо један траг и да правилно руке на у неком тренутку данас.

Интел приказује ваше Медфиелд на бази Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ на ИДФ 2011, ми (укратко) иду очи-на првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 13 Апр 2011 15:45:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

НБЦ, ТНТ и ТБС иПад апликације додају пуне дужине епизоде, неће вратити Стив Карел

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/13/nbc-tnt-and-tbs-ipad-apps-add-full-length-episodes-wont-bring/:
Шта је тачка пада неколико Бењаминс на __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ ако не можете да гледате видео на покрету? Иако је много буке је од неспремности Цупертино је да додате блиц за своју линију иОС уређаја, краљева садржаја (читај: мрежа) и даље планирају до начина да се луке премијера слаткиша време оком са преносним шкриљци. Носиви до које стриминг деле су три нова апликација из НБЦ-а, ТНТ и ТБС који пружају пуну епизоде ​​сточне хране мрежа "да се ваше иПад , иако уз неке аутентификације потребна . За разлику од других премијум мобилни видео услуга , те три апликације долазе бесплатно. Дакле, само напред и ударио до извора испод да бисте добили свој СВУ да идем.

Наставити читање НБЦ, ТНТ и ТБС иПад апликације додају пуне дужине епизода, неће вратити Стив Карел

НБЦ, ТНТ и ТБС иПад апликације додају пуне дужине епизоде, неће вратити Стив Карел је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 13 Апр 2011 16:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МацРуморс | извор иТунес (1) , (2) , (3) | Емаил тхис | Цомментс

Суд демантује ЕПИЦ-а обнављањем захтев, награде таксама

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n5rL4OggDHs/Court-Denies-EPICs-Rehearing-Request-Awards-Fees:
ОверТхеГеицоЕ пише "Елецтрониц Приваци Информатион Центер послали вести издање о ДЦ подручни суд им додели трошкове адвоката јуче су за примање $ 21.482 у адвокатске накнаде за отворене владе тужбу против ДХС-а. Што је на крају објавио документе о ДХС-а 'аеродрома програму тело скенер. ЕПИЦ користио ове објављена документа у епским против ДХС, још једна тужба која покушава да до краја коришћење скенера аеродрома тела. На крају е-маил верзија ове вести издања (ЕПИЦ Упозорење 18.18, још није постављен на веб), ЕПИЦ се наводи да "ЕПИЦ тражио ср Банц преиспита одлуку суда да се не обустави, али 12. септембра 2011, Суд је одбио захтев." Да ли је ово крај епских против ДХС, или се то једноставно отворите врата за жалбу Врховном суду? " Комплетан владајуће (ПДФ) је доступна.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт открива више Виндовса 8 Детаљи

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EXGdm0ADacg/Microsoft-Reveals-More-Windows-8-Details:
Баренце пише "Мицрософт је објавио прве детаље оперативног система Виндовс 8, са све или ништа приступ екран осетљив на додир технологија свим верзијама Виндовса 8 -. Да ли се користи на екрану осетљивом на додир уређаја или не - ће користити нови интерфејс метроа оперативног система, који је први пут развијен за Виндовс Пхоне 7 уређаја. Појава оперативног система Виндовс 8 Мицрософт види уведе нови стил примене, назван Аппс Стил метро, ​​као и сопствене Апп Сторе Компанија такође тврди да је појачан Виндовс 8 перформансе са брзим боот / искључивања. пута, нови Таск Манагер и опцију да освежите ПЦ са чисту инсталацију оперативног система са апликацијама и подешавање остављене недирнуте. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Рапидсхаре Цом Варнер Брос Током Злоупотреба Такедовн алата

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sR0jHSlo0HE/Hotfile-Sues-Warner-Bros-Over-Abuse-of-Takedown-Tool:
сцхвит1 пише са комадом ин торрент Фреак о текућим спору између Хотлоцкер и неколико филмских студија. Од чланак:.. "РапидСхаре је тужио Варнер Брос за превару и злоупотребу РапидСхаре оптужује филмски студио систематски злоупотребљава своју борбу против пиратерије алат узимајући доле на стотине наслова да не поседују ауторска права за, укључујући и опен соурце софтвер Међу осталог, РапидСхаре тражи да надокнади штету компанији за губитке које је претрпео. " Пред крај чланка помиње се да су фајлови скинуле алат замењен везе са легално набавити сличне радове из Варнер Брос

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Интел хипес Бршљан мост, оставља лоше старе Сенди за собом

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-hypes-ivy-bridge-leaves-poor-old-sandy-in-its-wake/:
Интел понављања једноставно не могу да одоле шапуће о 2012 Цоре И-серија АнандТецх је извештавање тврди 60 одсто повећање у 3ДМарк Вантаге резултате од следеће генерације интегрисаном графиком у односу на Санди Бридге, који би могао добро ставити тачку на Интел. Оквир Стопа понижења у рукама АМД серије АПУ . Хвалисање такође проширена на брзи синхронизација, која је "приватно", рекао је испоручи кодирање видео два пута тренутну брзину. Међутим, ове тврдње односи се само на најбољи од Бршљан моста опсег и они сукњу око кључних Баттлегроундс сировог процесорске снаге и цене - што је тачно тамо где сумњамо АМД-ов ФКС серија ће донети лом.

Интел хипес Бршљан мост, оставља лоше старе Сенди за собом првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 13 Оцт 2011 13:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТГДаили | извор БЕНЦХфорум БЕНЦХфорум | Емаил тхис | Цомментс

Мицрософт даје Нокиа Виндовс 8 програмер ПЦ изградити присутнима, АТ & Т баца у 3Г услуге

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/13/microsoft-gives-away-5-000-samsung-windows-8-developers-pcs-to-b/:
То једноставно није Девелопер Цонференце ових дана без великих одавање, и Мицрософт је сада дошао кроз на том плану за изградњу. Компанија најавила да је далеко даје 5.000 Самсунг гради девелопера "ПЦ" полазницима, као и да АТ & Т ће бацити у години 3Г услуга (2ГБ месечно) за сваки случај. И, да, ако нисте приметили, Мицрософт је намера о расписивању сваком оперативном систему Виндовс 8 уређај "ПЦ", чак укључујући и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с. У овом случају, да се рачунар се испоручује заједно са другом генерације Интел Цоре и5 процесор, 11.6-инчни 1366 к 768 Самсунг супер ПЛС дисплеј, 64ГБ ССД, 4 ГБ РАМ меморије, као и пристаниште са УСБ, ХДМИ и Етхернет порта.

Мицрософт даје Нокиа Виндовс 8 програмер ПЦ изградити присутнима, АТ & Т баца у 3Г услугу првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 13 Апр 2011 13:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Срећан Дан програмер!

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V88HPVND0h8/Happy-Programmer-Day:
нетбузз пише "Као што је уп празника иде, данашњи догађај - Програмер дан - не добија пажњу или поштовања, рецимо, сисадмин дан или разговор Као пирата Дан (Један изузетак чини се да Русију, где је 'програмерима дан. "је" званично признат 'од 2009) Ипак, програмери и својим навијачима предузимају на јавним форумима, ако не у гомилама бар у расту групама, да дају своје кодере дужним поштовањем.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Амазон Безос тражи Спацецрафт патенти

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tDQNl_uo5ak/Amazons-Bezos-Seeks-Spacecraft-Patents:
Анонимни читалац пише "Дизајн Новости извештава да је Амазон.цом оснивач Џеф Безос тражи патената који се односе на комерцијалне своје" Блуе Оригин "простор подухват Плава Порекло недавно је у вестима, када Безос тихо признала да је њен други тест капсула лансирање у августу изашла. контроле на 47.000 метара. глави Сцратцхер са патентима, према Дизајн Новости, јесте да је један је за две фазе ракета, што не делује нарочито роман Шта је јединствен, и питање да ли ће радити. је пријаву патента 20110017872 за "мора слетање свемирских лансирних и сродним системима и методама." Овај је за вишекратну употребу ракета иде горе у суборбитална лета, онда бустер фази реентерс земљине атмосфере у реп-први оријентације и земље усправно на брод (чамац). "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


"Ви-Фи избеглица" Склониште у Западној Вирџинији планинама

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vq0g9aXq_bY/Wi-Fi-Refugees-Shelter-in-West-Virginia-Mountains:
13.000 квадратних километара САД радио мирна зона је област у Западној Вирџинији, где су све бежичне трансмисије забрањен због великог броја радио телескопи налазе тамо. (Ова званична страница показује мапу зоне; стара Жични чланак је фасцинантна читање.) Ове високе технологије телескопи су привукле вероватно комшија, људи који тврде да су Ви-Фи алергије. У последњих неколико година, на десетине људи су се преселили у подручје да побегне "штета" која може електромагнетних поља да их изазивају. Од чланак: "Дајана Сцхоу није у стању да задржи сузе док је описује како је некада живела у заштићени кавезу да је заштити од електромагнетног зрачења изазвана таласа из бежичне комуникације" То је ужасна ствар мора да буде затвореник. ", каже она." Ви постајете технолошки губавца зато што не може да се око људи Није да би сте да буде заразан за њих -. то је оно што носите који је штетан за вас ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.