вторник, 13 септември 2011 г.

ЛГ Оптимус хуб званично оутед као наследник Оптимус Једна династија (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/13/lg-optimus-hub-officially-outed-as-successor-to-optimus-one-dyna/:
Па, ЛГ испред отишао и направио наследник Оптимус Један све званичне налик. Уређај сте раније познат као Унива (Е510) је преименована у Оптимус хуб, и то је постављен да стигне у Италији следећег месеца за 199 € ван уговора. Спецификације остају исти, јер смо први пут завирио у слушалицу, иако ми смо сада у могућности да попуните неке додатне празнине. Прво, камера је добио налетети на 5 мегапиксела, и док телефона могућност снимања видеа и даље на врху се на ВГА (640 к 480 пиксела), сада ће снимање до 24фпс (уместо 18фпс са Оптимус један). Нажалост, ЛЕД блиц и даље одсутни са сцене. Ова Евро верзија има куад-банд ГСМ подршку, иако је 3Г повезивање је ограничена на 2100 и 900МХз бендовима и ХСДПА капе се на 3.6Мбпс ХДблог (са седиштем у Италији) је срећу да добијем неке руке на време са уређајем, и. чак и ако не говорите италијански, изгледа да ради прилично добро - само завирити после паузе. Како ће се упоредити са понудама од Хуавеи и ЗТЕ у борби за свој тешко зарађени новац? Да људи, остаје да се види.

Наставити читање ЛГ Оптимус хуб званично оутед као наследник Оптимус Једна династија (видео запис)

ЛГ Оптимус хуб званично оутед као наследник Оптимус Једна династија (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 13 Апр 2011 15:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Поцкетнов , Унвиред Погледај | извор ХДблог.ит (преведена) | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар