понеделник, 2 май 2011 г.

Боље мозак Ожичење Повезан са Фамилија гена

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6QMxH6ZgvA/Better-Brain-Wiring-Linked-To-Family-Genes:
Треће место ће тај извод из ПхисОрг. "Колико је наш мозак функционише у великој мери на основу генетског састава наше породице, у складу са Универзитета у Мелбурну на челу студија студија ... пружа прве доказе о генетски утицај на то како" цене ефикасне 'наше мреже мозак изведена, расветљавању неких мозга чине (апстрактно) из неуропсихијатрије центар на Универзитету у Мелбурну Водећи аутор др. Форнито Алекс је рекао открића имају значајне импликације за разумевање зашто неки људи су бољи у стању да обављају одређене послове од других и генетска основа менталних обољења и неких неуролошких болести. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Цхроме Канарска О да удари ОС Кс - Цхроме-16 пре рока Крај године

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2lg7VxXI7BI/:
Арраи

Бин Ладена Саопштење је икада Највећа стопа стални цвркут, клинови више од Супер Боул

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lDOv85OPquI/:
Арраи

ЕнОцеан дом аутоматизације сензори комуницирају преко ТЦП / ИП, играју лепо са смарт апликације

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/enoceans-home-automation-sensors-communicate-over-tcp-ip-play/:
ЕнОцеан је већ дуго на нашој Радар захваљујући јефтине светло прекидачи и термостати, што жетва енергије из соларних ћелија и топлотне разлике и похвалити пилинг-и-штап леђа за једноставну инсталацију. Сада, они су добијање закачен за ТЦП / ИП комуникације, што значи поред причају једни са другима, власници ће моћи да их контролише користећи било који врт-разних веб-повезаном уређају. Подешавање ће захтевати малу капију, након чега можете пратити собе помоћу десктоп видгет-и мобилне апликације, као што су Цан2Го који су компатибилни са радио протокола ЕнОцеан'с (ЕРП). До сада, предузећа углавном су напредак у малопродајним објектима и пословним зградама, али ако има свој пут, могло би се долази у болницама, домовима колеџа, и (дух) своје куће.

Наставити читање ЕнОцеан дом аутоматизације сензори комуницирају преко ТЦП / ИП, играју лепо са смарт апликације

ЕнОцеан дом аутоматизације сензори комуницирају преко ТЦП / ИП, играју лепо са смарт апликацијама првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 14:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Жичани | Соурце ЕнОцеан | Емаил тхис | Цомментс

ИОС 4.3.3 гласине да долази у наредне две недеље са фик за праћење локација питање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/ios-4-3-3-rumored-to-be-coming-within-next-two-weeks-with-fix-for-location/:
Аппле обећао прошле недеље да ће обратити иПхоне-праћење питање у ажурирање софтвера у "наредних неколико недеља", а БГР је сада извештавање да је ажурирање долази у наредне две недеље, или "можда раније." Шта више, сајт наводи да је заправо послат рану верзију ИОС исправку, и да заиста више не врати на базу података о локацијама на иТунес - величина базе је такође рекао да се смањује, а очигледно је бришу у потпуности када Локација Услуге су искључени. Нешто пре свега, каже да БГР исправка укључује неке додатне батерије, као и побољшања, иако се такође наводи да није заправо то покушао још увек - то обећава додатне детаље, ипак.

ИОС 4.3.3 гласине да долази у наредне две недеље решили проблем локације за праћење првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 15:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гласине мац | Соурце БГР | Емаил тхис | Цомментс

РИМ најављује БлацкБерри 7 оперативног система

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BKNetH5N9Aw/RIM-Announces-BlackBerry-7-OS:
адееларсхад82 пише "РИМ најавио два нова БлацкБерри телефона са екранима осетљивим на додир високе резолуције, 1.2ГХз процесора и нови оперативни систем који нуди боље перформансе у односу БлацкБерри раније нови БлацкБерри 7 оперативни систем доноси способност" течног графика "и нуди '60 фрејмова у секунди. перформанси са инстант УИ акцију / реакцију. " Шта је несрећан у вези са новим ОС је да уместо да буду потпуно нове, БлацкБерри ® 7 је само надоградња на постојећи БлацкБерри 6 оперативни систем. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле тужен за праћење корисника Локације '

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/88PPYh_I4BY/Google-Sued-For-Tracking-Users-Locations:
РедЕаредСлидер пише "Два Андроид телефон корисницима туже Гоогле за $ 50 милиона после открића да би њихови телефони буду праћење њихове локације тужбу поднео у САД Окружном суду у источном округу Мичиген 27. априла, тражи класа.- акције статусу тужилаца, Џули Браун и Каила Моласки. су становници Окланд жупаније два кажу у одело које Гоогле политика приватности није рекао да телефони емитују њихове информације о локацији. Поред тога, они. кажем Гоогле-знали да већина корисника не би схватају да би политика приватности за Гоогле омогућава да прате локације корисника. " Аппле је био тужен за њихово праћење локација прошле недеље. Према Бои Гениус Репорт, ИОС за праћење ће бити разматрана у верзији 4.3.3, која је последица у року пар недеља.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


МСИ каса из 20-инчни Винд Топ АЕ2070 са УСБ 3,0, Брзина Тоуцх УИ 4

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/msi-trots-out-20-inch-wind-top-ae2070-with-usb-3-0-wind-touch-4/:
МСИ ли је сама чување заузет са Алл-ин-оне ових дана. Јефтин Винд Топ АЕ2050 стигао у континенталном делу Америке пре месец дана, а сада фирма је поново са Винд Топ АЕ2070, више преварили-аут 20-инцхер. Ово итерација има 1600 к 900 екрану, али корака до УСБ 3.0 и може се надоградити на 3.1ГХз Цоре и3 процесор и НВИДИА ГеФорце ГТ540М графике. Остале спецификације укључују 500 ГБ 7.200 о / мин хард диск, два три-вати звучнике, ДВД резач и 6-у-1 читач меморијских картица. По питању софтвера, она покреће Виндовс 7 заједно са најновијом верзијом ветра МСИ Тоуцх кориснички интерфејс на врху, који обухвата Фацебоок и Твиттер Дугмад у прегледачу, посвећен прозор за прегледање фотографија и видео записа, лепљив белешке, и време и време додаци за Десктоп. Није реч тек о ценама и доступности, мада претпостављамо да ће бити више пријатељски него новчаник ово .

Наставити читање Асус каса из 20-инчни Винд Топ АЕ2070 са УСБ 3,0, Брзина Тоуцх УИ 4

МСИ каса из 20-инчни Винд Топ АЕ2070 са УСБ 3.0 Брзина на додир 4 кориснички интерфејс је првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 14:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Далеки Исток Гизмос | Соурце МСИ | Емаил тхис | Цомментс

Дроид Пуњење преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/droid-charge-review/:
Још увек смо потреса нашим главама и уздисање лонгингли на перформансе Самсунг Галаки ИИ , телефон који нас вовед у Европи, али вероватно неће доћи до америчке обале за неко време - и ко зна шта ће изгледати када се то деси. Али немојте се превише на доле, драги читаоче, јер овде долази још један комад Самсунг и ове плоче је да се исти 4,3-инчни Супер АМОЛЕД екран плус ушушкан у тамо. То је мало мање танак, мало мање елегантна, а мало мање брзо него Семи најновији светски освајају вундерпхоне, али ЛТЕ опремљену пуњења је прави борац у сопственом праву. Читајте даље да видите зашто.

Наставити читање Баја Пуњење преглед

Дроид пуњења преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 13:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Том Том продаје ГПС инфо на холандски Пандури

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Xffearbb3a4/Tom-Tom-Sells-GPS-Info-To-Dutch-Cops:
јфрухлингер пише "Као смартпхоне са ГПС могућностима збрисати на посвећени ГПС тржишту, произвођачи као што су Том Том треба да пронађу нове изворе прихода Том Том је одлучио да би било добро да 'деле' (тј. продаје), збирни подаци из њихових корисника. на холандски спровођење закона Компанија тврди да су претпоставили да ће подаци бити коришћени за побољшање безбедности саобраћаја и путне инжењеринг, и били су шокирани, шокирани да открију да је уместо полиција да схватим најбоља места да се замке брзину.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


МИТ Блацкјацк Краљ Води СМТП Јавни

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JibYhVmdtE8/MIT-Blackjack-King-Takes-SMTP-Public:
Анонимни читалац пише: "Семјон Дукацх је на то поново Тхумбинг његов нос на оснивање, односно Дукацх, бивши лидер МИТ Блацкјацк тима. Преузео његова мала фирма, СМТП, јавно је данас у нади да ће обарање поља. е-испоруку поште и управљање СМТП звучи. досадан, али је најновији вехицле у потрази Дукацх је да ће "направити пар милијарди долара, а затим покушати да помогне свету" (без помоћи ризични капиталисти или инвестициони банкари). Имајући у виду његову трацк запис, људи можда не желите да се кладите против њега. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: Како пратити сопствени Употреба форуму?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L97AjpZk1Pk/Ask-Slashdot-How-To-Monitor-Your-Own-Bandwidth-Usage:
Вртиго1 пише "Са многим ИСП или већ користе пропусни опсег капе, или говори о њима, ја се питам како су други Сласхдот читаоци вођење картица о томе колико података је у току преко своје везе код куће интернет Ниједан од потрошача рутера сам користио изгледа. да ове информације лако доступне. Хтео бих неки начин да се види тачно како је много података је послата и примљена од стране ВАН порт са којима се суочава мој модем ИСП-а, тако да могу да упореде бројеве добијам са бројевима су ме да не. желите да платите за своје исправке модема фирмваре и другим мрежним управљања саобраћајем, тако да бих волео да видим како два броја линија горе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Карактеристике које чине Сваки Веб претраживача Јединствена

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zdy5oumKKts/The-Features-That-Make-Each-Web-Browser-Unique:
снидек пише "ИнфоВорлд Питер Ваинер нуди поглед на 13 обећавају функције јединствени за један прегледач хрома подршку СПДИ, да нагласак ИЕ9 о енергетској ефикасности, да. Фајерфокс синхронизацију, прегледач продавци напорно раде да се утврди све ивице које би могле привући више корисника да се њихове гомила кода и брзину, док и ХТМЛ5 компатибилност остају кључни у борби за Веб бровсер, јединствене карактеристике често указују напред на путу.. "С обзиром на темпо ажурирања прегледача ових дана, немојте се изненадити да пронађете најбоље гомила копира конкурената ускоро ", пише Ваинер." Уосталом, јучерашњи претраживач звона и пиштаљке данас мора-имати функције. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


БлацкБерри Болд 9900 хандс-он

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/blackberry-bold-9900-hands-on/:
Тако смо коначно добили нашу прљава мала руке на нови РИМ БлацкБерри Болд 9900 смартпхоне БлацкБерри ® овде на Светском 2011. То је у основи старе Храбар али са тоуцхсцреен и ажуриране изнутрице, укључујући 1,2 ГХз процесор, 768 МБ РАМ, ГПУ, ХСПА + и НФЦ подршку. Из перспективе дизајн је мешавина БлацкБерри традиционална формула са иПхоне-4-попут материјала (да познате од нерђајућег челика, РИМ). То свакако изгледа премије и осећа леп у руци, а тастатура је типичан БлацкБерри - што ће рећи фантастично. Екран је превише лепа, савршена да покаже да нови БлацкБерри ® 7 оперативног система . Ипак, не можемо помоћи, али мислим да смо гледате уређај компаније РИМ, требало да се испоручују прошлог лета, уместо Бакља . Ми ћемо имати руке на видео се ускоро, али за сада завирити у нашој галерији испод.

БлацкБерри Болд 9900 руке на првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 11:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс