понеделник, 2 май 2011 г.

ХДХомеРун Премијер ТВ тјунер пролази ЦаблеЛабс тестове, доступан за преордер на Амазон

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/hdhomerun-prime-tv-tuner-passes-cablelabs-tests-available-for-p/:
Ми смо дуго чекали СилицонДуст је ЦаблеЦАРД компатибилан ХДХомеРун премијера за нешто више од годину дана и чини се коначно спремна да да свој Трипле ТВ тјунер магију куће, пошто је добила сертификацију ЦаблеЛабс од 28. априла и потом приказују за преордер на Амазон. Иако је ово углавном велика вест за Виндовс Медиа Центер навијача којима је потребан нови начин да добијете премију на своје канале пољу такође подржава друге ДВР софтвер као што је МитхТВ на копирај слободно означени садрлај. ХТПЦ градитељи не морају да бирају између овог ХДХР3-ЦЦ и (изненада у изобиљу и још $ 399 ) Цетон ИнфиниТВ 4 још увек, јер списак нема испоруке Датум и последња ми бисмо чули од СилицонДуст је да ће преордерс брод око 30 дана након што је завршена сертификација. Погледајте наше руке на утиске са ЦЕС-у пре неколико месеци, ако сте на ограду, али сада све што стоји између вас и да је сиво поље је мало времена ... и $ 207.

[Хвала, Нил]

ХДХомеРун Премијер ТВ тјунер пролази ЦаблеЛабс тестове, доступан за преордер на Амазон првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 01:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце

Няма коментари:

Публикуване на коментар