понеделник, 2 май 2011 г.

Нови Зеланд паралимпиан купује први Рекс Бионицс ексоскелетон, узима робота ноге за Спин

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/new-zealand-paralympian-buys-first-rex-bionics-exoskeleton-take/:
Сигурно нисмо једини који се наглас питају ко ће бити први дошао до $ 150.000 за Рекс Бионицс робота ексоскелетон када Окланд компанија је увела прошлог лета. Наравно, ни цена чини превисока за могућност да поново хода, али то је ипак пуно огреботина да будемо заједно - и простор је добијање много више конкурентне у последње време. Част је да колеге киви Дејв МацЦалман, више Медаље освојило паралимпиан, који је изгубио ноге коришћење након одржавања кичмене мождине повреде, док роњење у реку. 6-нога, 4-инчни спортиста је своје прве кораке у више од 30 година, уз коришћење своје ново-купљена робота ноге - и из изгледају на његовом лицу, он је дефинитивно добио вредно је новозеландски долар је. Ако вам је потребан брз подсетите на шта тачно може да уради ову ствар, погледајте видео након паузе.

Наставити читање Нови Зеланд паралимпиан купује први Рекс Бионицс ексоскелетон, узима робота ноге за Спин

Нови Зеланд паралимпиан купује први Рекс Бионицс ексоскелетон, узима робота ноге за спина првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 11:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Рек Бионицс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар