петък, 24 декември 2010 г.

Skype и по пътя към възстановяването, група видео разговори възстановено

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-well-on-the-road-to-recovery-group-video-calls-restored/:
Ние почти трябва да се види това, което беше като преди Коледа Skype, и не е приятно. Разбира се, VOIP и видеоконференции, никога няма да замени pizzelles баба Пат, но технологията сигурни прави предварително планиране на почивка много по-лесно. От своя страна, Skype не е отишло в прекалено много подробности относно естеството на последните му най-прекъсване (нещо за "мега-supernodes"), въпреки че като на това писание видео разговори група изглежда се върна и главен изпълнителен директор Тони Бейтс обяви, че Клиентите ще бъдат компенсирани за прекъсване на услугата, свободни и разходно-ти-отивам с получаване на кредит за безплатно 30-минутен разговор SkypeOut към стационарни телефони, а абонатите ще получите една безплатна седмица на услугата. Дръжте под око на Skype Блог за по-нататъшни актуализации и ние ще стискаме палци, че тази година няма да имаме, за да научите какво Нова година е като без Chatroulette. Що се отнася до Skype себе си, с начина, по който бях ухажва корпоративните клиенти те просто ще се радвам, ако това не се прави твърде много щети на предстоящото си IPO.

Skype и по пътя към възстановяването, група видео разговори възстановени първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти декември 2010 г. 16:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Yahoo | източник Skype Блог | Изпрати | Коментари

23 Години на културата Сух с Perl

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NwdkQeIk28o/story01.htm:
Съвременните Perl пише "Лари стена, създател на Perl, се отразява на историята Perl на сух нейната култура, от подриване на редукционист културата на Unix да преоткрива идеите на програмния език и култура в Perl 6 и словесни айкидо, използвани за насърчаване на честни противниците на стане ценни сътрудници. Perl превърна 23 години миналата седмица, и Perl 6 е на разположение. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Крукс, RIAA, MPAA, ICE - "Свързването е издателство"

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5juzQiMq23I/story01.htm:
newtley пише "Какво Канада Уейн Крукс, Биг 4 на RIAA, Холивуд MPAA и чисто нов агент ICE Andrew Reynolds е общото? Всички те твърдят, свързването е същото като издателство. Крукс го използва за търсене на Канада Върховния съд ефективно спиране на . мрежа в Канада С RIAA и MPAA предоставяне на инициативата, "правителството на Обама използва Андрюс [Прочети ICE - САЩ на имиграционната и митническата], за да се опита да затвори невинни сайт за и от името на Холивуд и Big Music. Обектите са "обвини допринесе за онлайн пиратство, и е от съществено значение за имена на домейни да бъдат иззети, без съдебен процес и без да посочва на сайта шанс да отговори. Защо? Такива сайтове са" унищожаване на икономиката на САЩ. " Забравете за законово определен съдилища, доказателство или справедлив процес. Холивуд и Big Music правило. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Nokia E7 хитове Amazon: плати $ 679 и те ще го кораба, когато те го

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/nokia-e7-hits-amazon-pay-679-and-theyll-ship-it-when-theyve/:
Вероятно ще се чакат няколко седмици най-малко - но ако искате да сложите в ред рано Amazon в САЩ сайт е повече от щастлив да приеме име за QWERTY чудовище на Nokia късно. В E7 работи здраво $ 679 - и това не е чрез трета страна, това е директна цена на Amazon за длъжностно лице, американската версия на телефона с пълна гаранция производителя. скъп за нас, но на Amazon ценообразуване Усеща се тенденция да се колебаят доста редовно, така че не би било изобщо изненадан да видя тази есен малко от времето, когато телефонът действително кораби - и ако Еспоо обявява слухове MeeGo задвижвани с N9 от време на E7 на разположение, те може би трябва да я отстъпка цяло много.

[Благодаря, adgg]

Nokia E7 хитове Amazon: плати $ 679 и те ще го кораба, когато те имат това първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти Декември 2010 година 15:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Амазонка | Изпрати | Коментари

В Engadget Podcast, живеят в 15:00 EST!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/the-engadget-podcast-live-at-3pm-est/:
Това е Бъдни вечер, известен още като "празник", и ние сме тук, за да ритник назад с най-добрите ни чаша горещ шоколад (бяла ружа коронован, разбира се) и да поговорим за това, което е наистина важно в живота: технология. Вижте поток и чат на живо след почивката.

PS И не забравяйте, че Ustream е Android и iPhone клиенти , както и, ако сте навън и не можете да се присъедините към флаш базиран забавно-долу.

Продължавам четене на Engadget Podcast, живеят в 15:00 EST!

В Engadget Podcast, живеят в 15:00 EST! първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти Декември 2010 14:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Най-добрите Модификации дело От 2010 г.

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Pcm53DpvQg/story01.htm:
arcticstoat пише "Кой казва, че PC Модерен е мъртъв? Великобритания тек сайт малко технологии е закръглена до най-добрите модове случай на годината, ще покаже невероятна сума на иновациите, умения и майсторство. От PC от бетон за реплика на Cray -1 шасито на стил Арт Деко дървени радио, това са просто невероятни парчета на работа. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Холандски учени развиват половина милиона евро, "достъпни" супер лазер

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/dutch-scientists-develop-half-million-euro-affordable-super-l/:
Хората от Айндховен технологичен университет (ТУ / E) с любов по-късно своя принос в света на науката като "беден човек X-FEL." Необходим е X-FEL, или рентгенови свободни електрони Laser, е като супер силен микроскоп, който конвертира видео електрони на рентгенови лъчи да спазва висока скорост молекулно движение. супер лазерни алтернативни ТУ / д зависи единствено на един много специфичен bunching на електрони, за да направи същото нещо, което позволява много по-малък (тя се вписва в една настолна), много по-евтино за настройка. С очаквани разходи на половин милион евро, лазерът едва ли е евтин, но това е далеч по-достъпни, отколкото в състезанието: Станфорд е X-FEL работят стотици милиони долари, както и мерки цяло километър. ТУ / д изследователи признават, че техните лазерен не мога да направя всичко, което един X-FEL може, но, хей, вие получавате това, което плащате. До следващата за ТУ / E? В продукти от свинско месо витро. Вкусен.

Холандски учени развиват половина милиона евро, "достъпни" супер лазерни първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти Декември 2010 година 13:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PhysOrg | Изпрати | Коментари

Белият дом предупреждава за суперкомпютърни надпревара във въоръжаването

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YcENs5vULCQ/story01.htm:
dcblogs пише "на Белия дом науката съветници в доклад миналата седмица, се казва в петафлоп-по-петафлоп надпревара за постигане на номер едно в Top500 може да се окаже скъпо и пренасочване на пари от суперкомпютърни изследвания." Макар че би било неразумно да се позволи да спаднат значително зад нашите колеги по отношение на научни критерии, които са очевидни резултати практическо значение, с един ум се съсредоточи върху поддържането на ясно превъзходство по отношение на провали брой вероятно не е в нашия национален интерес ", се казва в доклада (PDF). Тя подтиква на суперкомпютри общност да разшири показател мерки извън Linpack в Top500. Тя казва, че Graph500, за данни в сферата на заявления за по-бързото изпълнение на графика операции, ще бъдат по-подходящи ", но признава също така, че ще е трудно да се разчита на която и да е мярка. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Apple Remote ап актуализиран за видео стрийминг Airplay

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/apple-remote-app-updated-for-airplay-video-streaming/:
Версия 2.0 на приложението, които вече са поставени подкрепа за новия Apple TV и IPAD, но на Apple вече пуснаха друг по-малък ъпдейт на приложението за отдалечен на IOS устройства, които се добавят още един дългоочаквания елемент: подкрепа за Airplay видео стрийминг. Нещо повече, приложението вече може да се похвали възможността за достъп до интернет радио станции от качи на компютъра ви, както и способността за контрол на филми и телевизионни предавания на компютъра си, които са наети от кача - да не говорим за обичайните стабилността и производителността подобрения. Както винаги, тя също е напълно безплатно - Знаете ли къде да го намерите.

Apple Remote ап актуализиран за видео стрийминг Airplay първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти декември, 2010 13:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник качи Преглед | Изпрати | Коментари

Android телефон на ръба на Space

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N0XbukOr7C4/story01.htm:
garymortimer пише "Изглежда, че тълпата Google са наистина искат да възпроизвеждат това, което мнозина в малки безпилотни летателни системи (UAS) свят са играли в продължение на последните няколко години. Това наистина ще бъде интересно да се види на UAS приложения, които трябва да бъдат идва за Nexus С. Като цитира Google Mobile Blog: "Напоследък сме пътували до, Калифорния Ione и изпрати седем попадения нагоре, нагоре и далеч в близост до място, всяка оборудвана с Nexus С. Взех някои сигнали от други, които са изпраща домашно платформи метеорологични балони досега се, и ние искахме възможност за събиране на интересни данни за сензорите в Nexus S - GPS, жироскоп, акселерометър и магнитометър Ние също така не можа да устои, както изглеждаше чудесен начин да прекарате един уикенд. . Изпращане на балони се също така ни даде възможност да улови някои зашеметяващ изображения и клипове на Земята. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Archos 70 и 101 Internet Tablet преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/archos-70-and-101-internet-tablet-review/:
Видяхме нашия справедлив дял от бюджета на таблетки от Augens , Cobys и Viewsonics на света през последните шест месеца, но нека не забравяме, че преди всички и майка им скочи в евтини-о таблетка Android басейн, Archos вече в плитките завършва с нейните подразделения, $ 200 таблетки. Но, въпреки че компанията е първи на пазара, продукти като Archos 5 и 7 Home Tablet със сигурност не са всичко, за да чакат на опашка - и двете опаковани бавно процесори, резистивен дисплей, и се затича остарели версии на мобилната операционна система на Google. Дали тя е била на посредствени ревюта и конкурси идва зад гърба си, френската компания знаеше, че е време да го увеличат, и Archos 70 и 101 се опита да прави всички тези неправди. В 7 - и 10-инчов таблетка двамата са Android 2.2 , 1GHz ARM Cortex A8 процесорите, и капацитивни екрани. О, и да не забравяме и пред-облицовъчни VGA камери. С всяко звънене се на $ 299, е най-накрая Archos овладели изкуството на евтини таблетки? Вижте в пълен нашия преглед!

Продължавам четене Archos 70 и 101 Internet Tablet преглед

Archos 70 и 101 Internet Tablet преглед първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти Декември 2010 12:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари