петък, 24 декември 2010 г.

Volvo C30 се превръща от хечбек в едно EV, че заемите се за кратък тест драйв

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/volvo-turns-the-c30-hatchback-into-an-ev-loans-it-out-for-a-sho/:
Volvo C30 се превръща от хечбек в едно EV, че заемите се за кратък тест драйв
В много отношения, Volvo е C30 е перфектното съчетание на модерен стил и усет ретро с неговия агресивен предния край и че големи люк стъкло на гърба. Сега, като моделът EV, той търси по-добър от всякога. Добре, така че бихме могли да направим без да е задължително графика се отстрани, но крилото на гърба (показани по-долу) дава плавен профил и, о, да, не сме се спомене, че е един EV ? Автомобилът е бил благословен с 110hp еквивалентни електрически мотор и 24kWh пакет батерии, които се очаква да даде средно 100 мили на стойност кръг заедно с изпълнение, което, според истината за Автомобили, съответства на текущата бензин версия на. Работи също се казва, че все още се учи, въпреки £ 260 недостатък тегло. Volvo е залог на автомобила ще бъде по-един вид като модел 2012 г., въпреки че ние сме се познае късмет шведски шофьори ще бъдат намалени за първи пляскане на това.

Продължавам четене Volvo C30 се превръща в един хечбек EV, че заемите се за кратък тест драйв

Volvo C30 се превръща от хечбек в едно EV, че заемите се за кратък тест драйв първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти декември 2010 год. 17:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Истината за Автомобили | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар