петък, 24 декември 2010 г.

Logitech казва, че спирането Ревю на производство, докато Google софтуер телевизия реконструкция

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/logitech-said-to-be-halting-revue-production-until-google-tv-sof/:
О, боже. Google телевизия не е с най-доброто от започва да си живот в интернет, свързани TV свят и Logitech изглежда да са взели предизвестие. безименни източници DigiTimes "днес съобщават, че Gigabyte, компанията, натоварени с изграждане Ревю единици за LOGI, беше поверено да спре производството на тях за периода, обхващащ 12 2010 година до януари 2011 година. В рестартиране в производството ще бъде под условие, ние сме казали, или върху значителна актуализация на текущите телевизия Google софтуер или цяла нова версия пускане в действие. Ревю на все още е достъпен за закупуване през Logitech - превозите са само изсъхване на канала между производител и продавач - но този ход ще бъде ясен знак, че началото на очакваното продажби не са били изпълнени. По-добър късмет през следващата година, което казваме.

Logitech казва, че спирането Ревю на производство, докато Google TV софтуер реконструкция първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти декември, 2010 02:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник DigiTimes | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар