петък, 24 декември 2010 г.

EOps Noisezero I + Еко микрокапсули се cornstartch строителство, пръст-дизайн (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/eops-noisezero-i-eco-earbuds-get-cornstartch-construction-fing/:
Трудно е да се каже кога (или ако) тези beauts някога ще се появи на пазара, но ние всички идеи, те ще се движат доста бодра, ако е поставена в неопределен вид на магазин, който има тенденция да се продават плодове, периферни устройства и нещата силно започват с "Аз . " Проектиран Майкъл Йънг си партнира с EOps за създаване на Noisezero I + Eco Edition накрайници за уши, които са построени с царевично нишесте (знаете, в чест на Ма Земя), оборудвани с IPod / iPhone-приятелски вградени отдалечени и оборудвани с уникален дизайн, който твърди, че е по-лесно те да бъдат включени в нечии ушния канал. Ние сме казали, че в последствие ще бъдат на разположение в дървени въглища, селски кафяво, тъмно-син и зелен градински чай, и да, едно носене ще бъдат включени. Жалко, има обикновен намек за това къде можете да купуват ги, но видеото точно под почивка ще ви даде по-добра представа за това какво да се издирват.

Продължавам четене EOps Noisezero I + Еко микрокапсули се cornstartch строителство, пръст-приятелски дизайн (видео)

EOps Noisezero I + Еко микрокапсули се cornstartch строителство, пръст-дизайн (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти декември 2010 19:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник Майкъл Йънг , Dezeen | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар