петък, 24 декември 2010 г.

Monster съди Фани Уанг, доставчик на глоба изкопирана слушалки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/monster-sues-fanny-wang-purveyor-of-knockoff-headphones/:
Кабел за времето Monster на правната терор доведе до няколко неща през годините: а скарване с Чикаго мечки над "Чудовища на Midway" псевдоним, съдебно дело срещу миниголф компания , и в крайна сметка дори твърдят забрана на страниците на Engadget. Но ние не можем да кажем, че сме все очаква обект на Monster делото да се опита да използва случая за евтини безплатна реклама. Е, изненади идват във всички форми: приятно, на име Фани Уанг е с гордост обявява, че това е да бъдат съдени за копиране чудовище Beats слушалки и се опитва да вкара някои безплатни добри отзиви в печата - въпреки че изглежда, че е слушалки Фани наистина са доста близки копие от Beats. (Само за проверка на изображението по-горе.)

За да ви дам една идея на ridiculousness по време на работа, на Фани момента хостинг копие на патента Beats дизайн на своя уебсайт, в непосредствена близост до опровергаване на обвиненията. Фани вземането си слушалки имат различни опаковки и малки разлики дизайн, така че "никой разумен потребител вероятно ще обърка двете", която предполагам е може би е вярно - но за това ще посочват също, че оригинал натиснете Фани съобщение гордо заявява, че "същият звуков инженер, проектирал Beats от акустиката д-р Дре отдаде на Фани Ван колекция. " Копиране, съвпадение, или хитър PR стратегия? Може да бъде съдия ... за сега.

Monster съди Фани Уанг, доставчик на глоба изкопирана слушалки първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти Декември, 2010 год. 10:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Фани Wang | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар