петък, 24 декември 2010 г.

KinEmote: Kinect жест контрол за Boxee и XBMC медийни центрове вече са достъпни (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/kinemote-kinect-gesture-control-for-boxee-and-xbmc-media-center/:
Виждали сме много Kinect хакове през последните няколко седмици - Проблемът е, че след като веднъж са фактор уау те са просто не е много полезна на дневна база. Това положение просто промени, обаче, че с освобождаването на KinEmote, безплатна публична бета версия на Windows, която ви позволява потребителите да се ориентират и XBMC Boxee менюта използва нищо друго освен жестове ръка. Още по-добре, софтуерът е изградена около OpenNI и NITE мидълуер от PrimeSense , компанията зад Номер на проекта Натал съоръжения . Това със сигурност изглежда впечатляващо във видеото след почивката. Достатъчно добре, че подозира много от вас ще достигне до източника на връзката по-долу, вместо довършителни си в последната минута пазаруване празник - хей, Дядо Коледа може да чака, това е напредък!

Продължавам четене KinEmote: Kinect жест контрол за Boxee и XBMC медийни центрове вече са достъпни (видео)

KinEmote: Kinect жест контрол за Boxee и XBMC медийни центрове вече са достъпни (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти декември 2010 01:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник KinEmote | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар