вторник, 22 февруари 2011 г.

Наутилус-Кс свемирске станице са ракетама

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LaA5FRoZIug/Nautilus-X-the-Space-Station-With-Rockets:
астроенгине пише "Дакле, ми имамо свемирску станицу, а сада оно што смо чули? неке прилично необичне идеје, али ово је један концепт истраживачке групе у НАСА је озбиљно схватају До постављања МСС са ракетама. Наутилус-Кс ће деловати као међупланетарни простор станица врста, укључујући и места за 6 астронаута, вештачке гравитације прстен, на надувавање станишта и пристајања за истраживање свемирских бродова. Када можемо да луксузно крстарење на Марс 2020? од процене пројекта То све звучи врло 2001, али пројектоване. трошкове постављања свемирске станице изгледа мало на ниском стране. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Енгадгет је следећи читалац Меетуп је у петак, 25. фебруара у Сан Франциску!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/engadgets-next-reader-meetup-is-this-friday-february-25th-in-s/:
Тако је људска бића - то је опет дешава! Енгадгет посада је све заједно своје најбоље партије одећу и транспорт Оут Вест за другу траншу од наших фантастичних читаоца Меетупс. Наш последњи догађај у Њујорку привукло гомилу људи и био је све око експлозије, а Сан Франциско рате, сигурно ће бити баш као експлозивни (или можда више? Ц'мон ... нам покаже шта имате). Овог пута смо у партнерству са Спринт, као и Сони Плаистатион, Самсунг, ХП, року, ЛГ, ВУДУ, РИМ-а, Слинг, Сонос, ХТЦ, Цорнинг, Спхеро, ОнЛиве, Плантроницс, Снапстицк, и још много тога да донесе вас ноћ гаџета геекинг, поклони, укусно хране, а неки страшан музике (које нико други него наш Подцаст продуцент, Трент Волбе). Такође, читав хаос на Енгадгет уредника ће бити на руци да се забавља и информише, тако да ако имате било каквих питања притиском - укратко их!

Свих узраста Схиндиг ће се одржати у граду Поглед на Метреон , који се згодно налази у центру СФ. Ако сте залуђеник у граду, већ вероватно знате шта смо причају. Врата ће се отворити у 6:30 часова, а капацитет је ограничен на 1200 људи - тако да ако желите да се унутра, стигнем рано!

Упдате: Упс! Изгледа да претходно поменуте наградне игре су завршене (путовање за две до догађаја). Честитамо за победнике! Не стрес мада, требало би да постоји доста простора за свакога (под условом да нема више од 1200 људи).

Наставити читање Енгадгет је следеће читач Меетуп је у петак, 25. фебруара у Сан Франциску!

Енгадгет је следећи читалац Меетуп је у петак, 25. фебруара у Сан Франциску! првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 14:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

В-МОДА'с Цроссфаде ЛП-Прилагођено слушалице Дроп Беат вас Суперстар

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/v-modas-crossfade-lp-custom-headphones-drop-the-beat-make-you/:
Зашто пауза Др Дре , Јустин Биебер , 50 цент или Бијело Дугме офф "Лил Сометхин 'Сометхин' кад можете сами да прихвати? То је питање које су инжењери на В-МОДА нашли су се у центру на последњих неколико месеци, а сада имам решење: Цроссфаде ЛП царина. Они су пола трик, пола урнебесне, и 100 одсто страшан. $ 199,99 вам мреже прилагођени скуп конзерви, са седам плоча боја које можете изабрати и опцију да додате до 11 карактера текста. Знате - много простора за "БЕАТЗ би ме." Набавите на 'Ем Ин извор линк испод, али будите спремни да чекају две до три недеље за испоруку. Шта ви очекујете ВИП третман или тако нешто?

В-МОДА'с Цроссфаде ЛП-Прилагођено слушалице Дроп Беат вас суперзвезда првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 14:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце В-МОДА | Емаил тхис | Цомментс

Земље унутрашње језгро Ротација спорије од Процењени

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1KRxW5tIQ1o/Earths-Inner-Core-Rotation-Slower-Than-Estimated:
интеллитецх пише "Научници на Универзитету у Кембриџу верују да су постигли први тачне процене колико брже Земљином језгру се ротира у односу на остатак планете стопа око један степен сваких милион година.-је много спорије него што се раније мислило и проистиче из сложених динамичких између унутрашње и спољашње језгро Земље, који генерише Земље геомагнетног поља Без наше магнетно поље, Земљина површина. не би био заштићен од наелектрисаних честица саље од Сунца, и живот не би могао да постоји. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Блиски Исток интернет Сцорецард

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xKwPqJdISd8/Middle-East-Internet-Scorecard:
јесетра пише "Са ескалације насиља и често извештаје телефона и Интернета блокаде широм Блиског истока и Северне Африке, то постаје тешко пратити шта се дешава када Арбору. објавио нови извештај и графички Сцорецард цензуре интернета у региону. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Први Уиндоус 7 Телефон ажурирање не иде глатко на неким Нокиа телефонима

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/first-windows-phone-7-update-not-going-smoothly-for-some-samsung/:
Дакле, ово је разлог зашто они фазни роллоутс, а? Ако Твиттер је фонт истине и стварности да постоји сумња да се, звучи као неки корисници Виндовса 7 Телефон модела Самсунг се боре са том мање првог упдате-а Мицрософт је почео да гура ове недеље. У основи, то звучи као исправка није доследно заврше, то неким случајевима, корисници добијају поруку о грешци, а нема изгледа да буде било који начин да вратите или вратите претходну фирмваре и добити телефон назад на радно стање . Масовна брицкинг је вероватно највећи страх од софтверских инжењера пре избацивања слушалицу ажурирања поља, тако да је добра ствар они узимајући га успорити, наравно, то није много утеха људи који су заглављени Позивање (на туђем телефона) Самсунг подршку.

[Хвала, јдог25]

Први Уиндоус 7 Телефон ажурирање не иде глатко на неким Нокиа телефонима првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 12:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Довнлоад Скуад | Соурце ЗДНет УК | Емаил тхис | Цомментс

иГров обећава да ће регров косу са ласерима, Аццессоризе било гардероба

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/igrow-promises-to-regrow-hair-with-lasers-accessorize-any-wardr/:
Ласерски чешљеви ? Старе вести. Најновије за ласерске бази косу подмлађивање је иГров, елегантан нови уређај из носиво Апира наука која поседује 21 ласерске диоде и 30 ЛЕД светла. Према речима компаније, која се подудара излаз већине клиничких косе ласера, и требало би да резултира "дебљи, пунији и здравији" косу за само "неколико кратких месеци." Али то није све. ИГров такође укључује даљински управљач који је програмиран за мушкарце и жене, а има и уграђени сет слушалица које можете користити са својим иПод или МП3 плејер - не можемо замислити зашто сте икада желели да га искључите. Наравно, то кошта $ 695, али Апира је толико сигурна у своју кацигу чудо да је понуда од шест месеци новац леђа гаранција. Ви заиста немају шта да изгубе ... али ваша коса.

Галерија: иГров

Наставити читање иГров обећава да регров косу са ласерима, Аццессоризе било гардероба

иГров обећава да ће регров косу са ласерима, Аццессоризе било гардероба првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 12:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иГров | Емаил тхис | Цомментс

Веризон Капи 10.000 911 позива док Близзард

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b12Vxnhg1l4/Verizon-Drops-10000-911-Calls-During-Blizzard:
мсцхаффер приметио комад Блумберг каже 'УС регулатори рекао Веризон Цоммуницатионс Инц' с мреже могу да имају пао "заиста алармантно" број бежичних хитне позиве током снега олуја прошлог месеца, и затражио да се испита превозника "чланку се наводи 10.000 позива. Није успело повезивање току Близзард Цан'т ваит. да видим шта све оне АТ & Т-миграторс мислим.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли су Гоогле-ов најбољи дани у прошлости?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wEaBZQ4j0Fs/Are-Googles-Best-Days-In-the-Past:
рсмиллер510 пише "За време, све што додирне Гоогле-окренуо злато, али у последње време низа лоших штампе ствара негативну перцепцију о потрази гиганта".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Египатски Отац имена његове ћерке "Фејсбук"

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cGqEhOAAPxw/Egyptian-Father-Names-His-Daughter-Facebook:
Анонимни читалац пише: "Египатски човек је одлучио да покаже своју захвалност према Фацебоок за своју улогу у револуцији у својој земљи именовањем свог првенца ћерка Фејсбук Од чланак:" Египатски диктатор Мухамед Хосни Сајид Мубарака био на власти од 1981 до фебруара. 11, 2011, када је поднео оставку после 18 дана протеста на Фацебоок је. уплаћено за помоћ организују режима завршава протесте у земљи Иако египатске револуције видела неке планирања обавља путем Твиттер-а, директне текстуалне поруке, као и других облика електронске комуникације. Фацебоок је дошао да симболизује све облике друштвених медија да људи користе за организовање револуције на Блиском истоку. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Финансијски Малвер отме Онлине Банкинг-сесије

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QrbXaRfZE14/Financial-Malware-Hijacks-Online-Banking-Sessions:
Ороме1 пише "нови тип малваре-финансијских има способност да се отме купаца Онлине сесија банкарства у реалном времену користећи свој ИД сесије токена ОддЈоб Тројански држи отворен након седнице корисници мисле да имају." Одјављујем "', омогућава криминалцима да издвојите новац и за преваре непримећено Ово је потпуно нови део малваре-а који гура хаковање коверту кроз еволуцију постојећих методологија напада Она показује како хакер може да генијалност страни корак многим комерцијалним ИТ сигурност апликација традиционално се користи за одбрану Дигитал корисника -.. и на мрежи монетарни - средства ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.