вторник, 22 февруари 2011 г.

иГров обећава да ће регров косу са ласерима, Аццессоризе било гардероба

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/igrow-promises-to-regrow-hair-with-lasers-accessorize-any-wardr/:
Ласерски чешљеви ? Старе вести. Најновије за ласерске бази косу подмлађивање је иГров, елегантан нови уређај из носиво Апира наука која поседује 21 ласерске диоде и 30 ЛЕД светла. Према речима компаније, која се подудара излаз већине клиничких косе ласера, и требало би да резултира "дебљи, пунији и здравији" косу за само "неколико кратких месеци." Али то није све. ИГров такође укључује даљински управљач који је програмиран за мушкарце и жене, а има и уграђени сет слушалица које можете користити са својим иПод или МП3 плејер - не можемо замислити зашто сте икада желели да га искључите. Наравно, то кошта $ 695, али Апира је толико сигурна у своју кацигу чудо да је понуда од шест месеци новац леђа гаранција. Ви заиста немају шта да изгубе ... али ваша коса.

Галерија: иГров

Наставити читање иГров обећава да регров косу са ласерима, Аццессоризе било гардероба

иГров обећава да ће регров косу са ласерима, Аццессоризе било гардероба првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 12:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иГров | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар