вторник, 22 февруари 2011 г.

Први Уиндоус 7 Телефон ажурирање не иде глатко на неким Нокиа телефонима

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/first-windows-phone-7-update-not-going-smoothly-for-some-samsung/:
Дакле, ово је разлог зашто они фазни роллоутс, а? Ако Твиттер је фонт истине и стварности да постоји сумња да се, звучи као неки корисници Виндовса 7 Телефон модела Самсунг се боре са том мање првог упдате-а Мицрософт је почео да гура ове недеље. У основи, то звучи као исправка није доследно заврше, то неким случајевима, корисници добијају поруку о грешци, а нема изгледа да буде било који начин да вратите или вратите претходну фирмваре и добити телефон назад на радно стање . Масовна брицкинг је вероватно највећи страх од софтверских инжењера пре избацивања слушалицу ажурирања поља, тако да је добра ствар они узимајући га успорити, наравно, то није много утеха људи који су заглављени Позивање (на туђем телефона) Самсунг подршку.

[Хвала, јдог25]

Први Уиндоус 7 Телефон ажурирање не иде глатко на неким Нокиа телефонима првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 12:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Довнлоад Скуад | Соурце ЗДНет УК | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар