вторник, 22 февруари 2011 г.

ПлаиСтатион хакери наводно у стању да Унбан себе, забрана друге, окрените табеле

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/playstation-hackers-reportedly-able-to-unban-selves-ban-others/:
ПлаиСтатион хакери наводно у стању да Унбан себе, забрана друге, окрените табеле
Само прошле недеље је рекао да су те компаније Сони утврђено да је упао своје Плаистатион 3 конзола ће имати своју ПлаиСтатион Нетворк приступа " трајно прекинута . " Теске реци да не изненађује, нису били превише топло примљена од хакерских заједнице Деструцтоид. Је сада извештавање која не само да су ти мајстор кваришима нашао начин да се унбан, али да се могу обратити на забрану било које друге конзоле желе. Постоји очигледно улова, међутим, са хакери морају да знају јединствени ИД додељен другим конзолу да ће они бити забрану, што чини овај можда звучи као пијук је само замена "добар" ИД-на "лоше" конзолу , али у овом тренутку немамо информације о процедури требало овде. Без обзира, ако неки случајни девојка са сладак аватар удари се на ИМ и, после неколико минута разговора повремене, вас пита за серијски број на ПС3, размислите два пута пре него што предаје те цифре.

ПлаиСтатион хакери наводно у стању да Унбан себе, забрана другима, окрените табеле првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 10:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Геек.цом | Соурце Деструцтоид | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар