вторник, 22 февруари 2011 г.

Енгадгет је следећи читалац Меетуп је у петак, 25. фебруара у Сан Франциску!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/engadgets-next-reader-meetup-is-this-friday-february-25th-in-s/:
Тако је људска бића - то је опет дешава! Енгадгет посада је све заједно своје најбоље партије одећу и транспорт Оут Вест за другу траншу од наших фантастичних читаоца Меетупс. Наш последњи догађај у Њујорку привукло гомилу људи и био је све око експлозије, а Сан Франциско рате, сигурно ће бити баш као експлозивни (или можда више? Ц'мон ... нам покаже шта имате). Овог пута смо у партнерству са Спринт, као и Сони Плаистатион, Самсунг, ХП, року, ЛГ, ВУДУ, РИМ-а, Слинг, Сонос, ХТЦ, Цорнинг, Спхеро, ОнЛиве, Плантроницс, Снапстицк, и још много тога да донесе вас ноћ гаџета геекинг, поклони, укусно хране, а неки страшан музике (које нико други него наш Подцаст продуцент, Трент Волбе). Такође, читав хаос на Енгадгет уредника ће бити на руци да се забавља и информише, тако да ако имате било каквих питања притиском - укратко их!

Свих узраста Схиндиг ће се одржати у граду Поглед на Метреон , који се згодно налази у центру СФ. Ако сте залуђеник у граду, већ вероватно знате шта смо причају. Врата ће се отворити у 6:30 часова, а капацитет је ограничен на 1200 људи - тако да ако желите да се унутра, стигнем рано!

Упдате: Упс! Изгледа да претходно поменуте наградне игре су завршене (путовање за две до догађаја). Честитамо за победнике! Не стрес мада, требало би да постоји доста простора за свакога (под условом да нема више од 1200 људи).

Наставити читање Енгадгет је следеће читач Меетуп је у петак, 25. фебруара у Сан Франциску!

Енгадгет је следећи читалац Меетуп је у петак, 25. фебруара у Сан Франциску! првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 14:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар